Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monterchiese Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5376
Monterchiese old boys
felix2.0 Tactiek p1
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rizzotti. Miniccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Facetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trung Phương springt en kopt de bal. Canavesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal in één keer door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Canavesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Becia met een sublieme pass. Facetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Rizzotti de bal. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Canavesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:1

8e minuut.
Łagódka geeft de bal voor. Miniccio kopt de bal weg. Daar is Rizzotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Facetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facetti speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Canavesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Mardegan de bal. Varrà rent richting de bal. Varrà geeft de bal voor. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Canavesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Canavesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:3

21e minuut.
Facetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facetti geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Canavesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:4

23e minuut.
Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Ritto onderschept slim de pass. Lo Ritto speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brisca geeft een hoge lob. Togni is nu in balbezit. Togni geeft de bal voor. Michelena heeft problemen om de bal te vangen. Michelena draait met de bal, schiet en ... Maffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Becia passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Canavesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:5

31e minuut.
Claverio is nu in balbezit. Cristofaro onderschept slim de pass. Cristofaro met een sublieme pass. Michelena is nu in balbezit. Michelena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 66%, old boys 34%.
Monterchiese - old boys 0:5

48e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:6

53e minuut.
Doeltrap. Canavesi trapt de bal weg. Claverio kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een hoge lob. Canavesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canavesi niet meer kan verder spelen. Ciavattini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cristofari rent richting de bal. Becia onderschept slim de pass. Becia passt de bal zonder na te denken. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Facetti speelt de bal door. Saccoman speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft de bal voor. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciavattini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - old boys 0:7

78e minuut.
Claverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverio passt de bal met de wreef. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 63%, old boys 37%.
Monterchiese - old boys 0:7