Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Q-TEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9882
Q-TEAM VIRTUS
532 A Tactiek 532köz
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


10e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet geeft de bal voor. Inworp. Kresz met de inworp. Petković geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Koncz rent richting de bal. Koncz geeft een hoge lob. Graczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Perinhas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - VIRTUS 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ploner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 63%, VIRTUS 37%.
Q-TEAM - VIRTUS 0:1

47e minuut.
Teppers rent richting de bal. Chindea rent richting de bal. Teppers onderschept slim de pass. Teppers haalt uit met een fantastische trap. Cerovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Q-TEAM - VIRTUS 1:1

53e minuut.
Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković speelt de bal door. Graczyk rent richting de bal. Graczyk draait met de bal, schiet en ... Ploner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-TEAM - VIRTUS 1:2

62e minuut.
Houston geeft een hoge lob. Koncz controleert de bal met de borst. Peterson rent richting de bal. Koncz verovert de bal door een tackle van achteren. Koncz haalt uit met een fantastische trap. Ploner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hana Ambari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petković rent richting de bal. Peterson rent richting de bal. Petković onderschept slim de pass. Petković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Bacco probeert de bal met de borst te controleren. Petković geeft een hoge lob. Graczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-TEAM 64%, VIRTUS 36%.
Q-TEAM - VIRTUS 1:2