Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1646
C.F.FERDINAND Sportul Onești
532 Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 29.7
very good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Lică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucală is nu in balbezit. Kisieliński onderschept slim de pass. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Commerman kopt de bal weg. Brauzzi is nu in balbezit. Kochan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brauzzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brauzzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pescador geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński passt de bal zonder na te denken. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lică de bal onder controle te krijgen. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 1:0

13e minuut.
Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau passt de bal zonder na te denken. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brauzzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński passt de bal met de wreef. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 2:0

20e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kisieliński met een sublieme pass. Leszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pescador geeft de bal voor. Inworp. Kajdas met een snelle inworp. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kajdas rent richting de bal. Inworp. Kajdas met de inworp. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 3:0

32e minuut.
Ote-Lee is nu in balbezit. Ote-Lee probeert naar een medespeler te passen. Kisieliński rent richting de bal. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ote-Lee is nu in balbezit. Ote-Lee geeft een hoge lob. Ilovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sucală geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński passt de bal zonder na te denken. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński schiet op doel. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ote-Lee is nu in balbezit. Ote-Lee geeft de bal voor. Daar is Kajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 30%, Sportul Onești 70%.
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 3:0

46e minuut.
Verola komt het veld opgelopen. Repupilli komt het veld opgelopen. Patynek komt het veld opgelopen. Ramallo komt het veld opgelopen. Tuncelili komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Mecu verovert de bal door een tackle van achteren. Mecu probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pescador heeft problemen om de bal te vangen. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek passt de bal zonder na te denken. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă bokst de bal weg.

56e minuut.
Patynek rent richting de bal. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński passt de bal zonder na te denken. Patynek rent richting de bal. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 4:0

60e minuut.
Verola kopt de bal weg. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Verola passt de bal in één keer door. Repupilli rent richting de bal. Repupilli met een sublieme pass. Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 5:0

71e minuut.
Ote-Lee geeft een hoge lob. Verola kopt de bal weg. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 6:0

73e minuut.
Klungelig pakt Sucală de bal. Patynek is nu in balbezit. Sucală onderschept slim de pass. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ote-Lee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mecu de bal. Patynek rent richting de bal. Klungelig pakt Patynek de bal. Patynek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramallo met de inworp. Patynek rent richting de bal. Klungelig pakt Leszczyński de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 7:0

89e minuut.
Verola bereikt de bal nog maar net als eerste. Verola speelt de bal door. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Patynek is nu in balbezit. Patynek passt de bal in één keer door. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 23%, Sportul Onești 77%.
C.F.FERDINAND - Sportul Onești 8:0