Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lusińska Targówek Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5878
Lusińska Targówek LKS Bulowice
Rado Tactiek 3-4-3
65% Balbezit 35%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Gorter de bal. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorter krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Arata rent richting de bal. Bontempi is nu in balbezit. Ott rent richting de bal. Arata verovert de bal door een tackle van achteren. Arata draait met de bal, schiet en ... bin Hareb bokst de bal weg.

10e minuut.
Koncar is nu in balbezit. Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba passt de bal met de wreef. Arata rent richting de bal. Arata haalt uit met een fantastische trap. bin Hareb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 1:0

12e minuut.
Koncar geeft de bal voor. Hunyadi met een sublieme pass. Bontempi rent richting de bal. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gorter is nu in balbezit. Gorter passt de bal in één keer door. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba schiet op doel. bin Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 2:0

16e minuut.
Tylak met een sublieme pass. Gorter heeft problemen om de bal te vangen. Gorter geeft een hoge lob. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 3:0

21e minuut.
Hannesbrug rent richting de bal. Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba probeert naar een medespeler te passen. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hunyadi speelt de bal door. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle passt de bal in één keer door. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. bin Hareb met een harde bal richting middenveld. Akbaba rent richting de bal. Akbaba draait met de bal, schiet en ... bin Hareb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gorter onderschept slim de pass. Gorter probeert naar een medespeler te passen. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata draait met de bal, schiet en ... bin Hareb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Akbaba onderschept slim de pass. Hannesbrug begaat een overtreding. Akbaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capelle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Michelato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arata rent richting de bal. Arata haalt uit met een fantastische trap. bin Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 4:0

33e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi speelt de bal door. Bontempi rent richting de bal. Bontempi heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi draait met de bal, schiet en ... bin Hareb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 5:0

39e minuut.
Daar is Andryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi is nu in balbezit. Arata rent richting de bal. Arata draait met de bal, schiet en ... bin Hareb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 6:0

43e minuut.
Gorter rent richting de bal. Gorter geeft de bal voor. Bontempi kopt de bal weg. Arata is nu in balbezit. Arata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusińska Targówek 36%, LKS Bulowice 64%.
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 6:0

47e minuut.
Gorter is nu in balbezit. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Arata rent richting de bal. Arata draait met de bal, schiet en ... bin Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Hunyadi met een sublieme pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bontempi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi schiet op doel. bin Hareb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 7:0

50e minuut.
Wiergowski met een sublieme pass. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiergowski speelt de bal door. Koncar rent richting de bal. Akbaba onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akbaba zal de hoekschop nemen. Arata krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hunyadi geeft de bal voor. Michelato heeft problemen om de bal te vangen. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akbaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 8:0

60e minuut.
Akbaba is nu in balbezit. Akbaba geeft een hoge lob. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 9:0

61e minuut.
Kaczmarczak passt de bal met de wreef. Koncar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorter. Gorter krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Tylak rent richting de bal. Tylak geeft een lange en hoge pass. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba schiet op doel. bin Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cizmă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaczmarczak de bal onder controle te krijgen. Capelle met een sublieme pass. Akbaba rent richting de bal. Akbaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hunyadi passt de bal in één keer door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata draait met de bal, schiet en ... bin Hareb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 10:0

76e minuut.
Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata passt de bal met de wreef. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ... bin Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 11:0

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wiergowski stond buitenspel. Baklavacı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Akbaba is nu in balbezit. Arata rent richting de bal. Arata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 12:0

84e minuut.
Capelle passt de bal met de wreef. Bontempi is nu in balbezit. Kaczor rent richting de bal. Bontempi verovert de bal door een tackle van achteren. Bontempi schiet op doel. bin Hareb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tylak is nu in balbezit. Tylak passt de bal zonder na te denken. Daar is Akbaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akbaba schiet op doel. bin Hareb probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusińska Targówek 29%, LKS Bulowice 71%.
Lusińska Targówek - LKS Bulowice 13:0