Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CHROBRY_1946 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3045
CHROBRY_1946 Lokomotive Utogrund
OFF-TOT Tactiek Québec
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 37.2
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Von Siebenthal onderschept slim de pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Hürzeler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 1:0

8e minuut.
Laportosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. de Miguel Bravo onderschept slim de pass. Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 2:0

10e minuut.
Laportosa geeft een hoge lob. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieropan rent richting de bal. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hompel probeert naar een medespeler te passen. Deltour is nu in balbezit. Pavlovic rent richting de bal. Deltour onderschept slim de pass. Deltour geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laportosa is nu in balbezit. Åkre onderschept slim de pass. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 3:0

37e minuut.
Birkenstock geeft een lange en hoge pass. Lauterburg met een sublieme pass. Klungelig pakt Von Gunten de bal. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ... Hürzeler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lauterburg neemt de hoekschop. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Sterling met een sublieme pass. Deltour bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 32%, Lokomotive Utogrund 68%.
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 3:0

48e minuut.
Ozimkowski probeert de bal met de borst te controleren. Schär verovert de bal door een tackle van achteren. Schär passt de bal in één keer door. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Schär geeft een lange en hoge pass. Von Gunten kopt de bal weg. Daar is Ozimkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schär probeert naar een medespeler te passen. Lauterburg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pieropan geeft een hoge lob. Inworp. Lauterburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Laportosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 4:0

60e minuut.
Sabina is nu in balbezit. Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg met een sublieme pass. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 5:0

62e minuut.
Laportosa kopt de bal weg. Åkre heeft problemen om de bal te vangen. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel. Hürzeler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Åkre is nu in balbezit. Sterling speelt de bal door. Gogoasă speelt de bal door. Sabina is nu in balbezit. Sabina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavlovic de bal onder controle te krijgen. Deltour is nu in balbezit. Mitreski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitreski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sterling onderschept slim de pass. Sterling passt de bal met de wreef. Gogoasă speelt de bal door. Sabina rent richting de bal. Sabina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kollár trapt de bal weg van het doel. Sterling kopt de bal weg. Salvati bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompel rent richting de bal. Hompel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 42%, Lokomotive Utogrund 58%.
CHROBRY_1946 - Lokomotive Utogrund 5:0