Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Grobari Arad Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 473
Grobari Arad Steaua SM
VDK Tactiek gvl
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Denis geeft een lange en hoge pass. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aiala de bal. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Trocki bokst de bal weg.

8e minuut.
Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Aiala kan de bal niet met de borst controleren. Hariton rent richting de bal. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - Steaua SM 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Religa met een snelle inworp. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski rent richting de bal. Kębrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jilavu met een sublieme pass. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boldurescu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Plewa passt de bal zonder na te denken. Religa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wróbel. Wróbel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jilavu is nu in balbezit. Hariton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tułodziecki. Tułodziecki krijgt een gele kaart. Hariton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jilavu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trocki trapt de bal weg. Jilavu kopt de bal weg. Aiala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Plewa passt de bal zonder na te denken. Paul rent richting de bal. Kębrowski onderschept slim de pass. Kębrowski haalt uit met een fantastische trap. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grobari Arad - Steaua SM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 52%, Steaua SM 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grobari Arad - Steaua SM 1:1

51e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cagnoni de bal. Galande is nu in balbezit. Galande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baliţiu speelt de bal door. Aiala is nu in balbezit. Aiala passt de bal zonder na te denken. Galande is nu in balbezit. Galande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - Steaua SM 1:2

58e minuut.
Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski passt de bal met de wreef. Plewa is nu in balbezit. Plewa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Plewa heeft problemen om de bal te vangen. Jilavu is nu in balbezit. Plewa begaat een overtreding. Plewa krijgt een gele kaart. Jilavu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jilavu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galande rent richting de bal. Galande haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aiala is nu in balbezit. Aiala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - Steaua SM 1:3

62e minuut.
Wróbel speelt de bal door. Bachan geeft een lange en hoge pass. Galande controleert de bal met de borst. Aiala rent richting de bal. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Vicol komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mezey onderschept slim de pass. Mezey geeft een lange en hoge pass. Bachan controleert de bal met de borst. Bachan geeft een hoge lob. Galande maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tułodziecki passt de bal met de wreef. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal in één keer door. Kębrowski is nu in balbezit. Kębrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bachan geeft een lange en hoge pass. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande passt de bal zonder na te denken. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Judele komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Plewa kopt de bal weg. Religa rent richting de bal. Religa met een sublieme pass. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Plewa met een sublieme pass. Denis met een sublieme pass. Vicol rent richting de bal. Kębrowski is nu in balbezit. Kębrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 53%, Steaua SM 47%.
Grobari Arad - Steaua SM 1:3