Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Perła Lublin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6209
Perła Lublin ADW Rafteam
nowy sezon Tactiek Przejście
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Siska rent richting de bal. Siska geeft een hoge lob. Amerek rent richting de bal. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Carragher onderschept slim de pass. Carragher geeft de bal voor. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Lehmann de bal. Prazeres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lehmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roels met een snel genomen vrije trap. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros schiet op doel. Kruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gallo geeft een hoge lob. Inworp. Cwelik met de inworp. Amerek rent richting de bal. Amerek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carragher geeft een hoge lob. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek rent richting de bal. Amerek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 1:0

37e minuut.
Cwelik is nu in balbezit. Cwelik geeft een hoge lob. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 2:0

44e minuut.
Lehmann geeft de bal voor. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik speelt de bal door. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki bokst de bal weg. Oros is nu in balbezit. Oros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 37%, ADW Rafteam 63%.
Perła Lublin - ADW Rafteam 3:0

46e minuut.
Salón rent richting de bal. Salón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwelik met de inworp. Amerek geeft de bal voor. Kruszecki bokst de bal weg. Oros is nu in balbezit. Oros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 4:0

49e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels onderschept slim de pass. Roels geeft een lange en hoge pass. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Kruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Siska probeert naar een medespeler te passen. Lehmann is nu in balbezit. Prazeres begaat een overtreding. Prazeres krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. MacDowall komt het veld opgelopen. Obitz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Carragher is nu in balbezit. MacDowall verovert de bal door een tackle van achteren. MacDowall passt de bal zonder na te denken. Cronér rent richting de bal. Cronér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Amerek rent richting de bal. Oros is nu in balbezit. Amerek rent richting de bal. Amerek draait met de bal, schiet en ... Kruszecki bokst de bal weg.

61e minuut.
Żywioł onderschept slim de pass. Żywioł geeft de bal voor. Cwelik kopt de bal weg. Oros kan de bal niet met de borst controleren. Oros haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 5:0

65e minuut.
Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain onderschept slim de pass. Swain geeft een hoge lob. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér haalt uit met een fantastische trap. Perets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 5:1

69e minuut.
Cwelik geeft een lange en hoge pass. Lehmann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prazeres de bal onder controle te krijgen. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 6:1

71e minuut.
Núñez met de inworp. MacDowall is nu in balbezit. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDowall verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is MacDowall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Obitz haalt uit met een fantastische trap. Żywioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oros probeert naar een medespeler te passen. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Siska verovert de bal door een tackle van achteren. Siska geeft een lange en hoge pass. Amerek kopt de bal weg. Daar is Oros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 7:1

79e minuut.
Siska geeft een hoge lob. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Oros de bal. Oros draait met de bal, schiet en ... Kruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - ADW Rafteam 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 48%, ADW Rafteam 52%.
Perła Lublin - ADW Rafteam 8:1