Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Yung Boys Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10518
The Best Yung Boys WKS 1911 Włocławek
defaaa Tactiek liga 5-3-2
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 59.3
poor Schieten good
average Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Georgescu rent richting de bal. Lévy onderschept slim de pass. Lévy geeft een hoge lob. Ferrando krijgt zijn hoofd ertegen. Tero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:1

18e minuut.
Pardo Calvo is nu in balbezit. Pardo Calvo speelt de bal door. Drašković rent richting de bal. Drašković geeft de bal voor. Ferrando springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Tero trapt de bal weg van het doel. de la Calle kopt de bal weg. Georgescu rent richting de bal. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Drašković is nu in balbezit. Drašković met een sublieme pass. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić schiet op doel. Tero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:2

26e minuut.
Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirowski speelt de bal door. Palop Cervera rent richting de bal. Ferrando onderschept slim de pass. Ferrando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gerônimo trapt de bal weg. Babiarz kopt de bal weg. Drašković is nu in balbezit. Drašković geeft een lange en hoge pass. Ferrando springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 67%, WKS 1911 Włocławek 33%.
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:2

51e minuut.
Capuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza geeft een hoge lob. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando schiet op doel. Tero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:3

57e minuut.
Pardo Calvo rent richting de bal. Pardo Calvo passt de bal zonder na te denken. Drašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašković geeft een hoge lob. Ferrando is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:4

66e minuut.
de la Calle onderschept slim de pass. Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirowski geeft een lange en hoge pass. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarapić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Babiarz de bal. de la Calle rent richting de bal. Babiarz onderschept slim de pass. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Altındiş onderschept slim de pass. Bekirowski met een sublieme pass. Lévy probeert naar een medespeler te passen. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Lévy passt de bal met de wreef. Drašković rent richting de bal. Drašković geeft de bal voor. Čarapić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pardo Calvo geeft de bal voor. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bekirowski de bal. Bekirowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Palop Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy passt de bal met de wreef. Bekirowski geeft een lange en hoge pass. Tero bokst de bal weg. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 70%, WKS 1911 Włocławek 30%.
The Best Yung Boys - WKS 1911 Włocławek 0:5