Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2568
Fc.Poiana SV Sasbachwalden
334amatori Tactiek 532
51% Balbezit 49%
7% Spel op eigen helft 93%
76 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
73.9 gemiddelde waardering 31.2
magical Schieten weak
outstanding Passen weak
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Arancini met een sublieme pass. Jurczak rent richting de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 1:0

3e minuut.
Lautier geeft een hoge lob. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 2:0

5e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Čaňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 3:0

6e minuut.
Żulewski passt de bal met de wreef. Kałuża rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 4:0

7e minuut.
Żulewski kopt de bal weg. Čaňo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kałuża de bal onder controle te krijgen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 5:0

8e minuut.
Houston geeft een hoge lob. Inworp. Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 6:0

10e minuut.
Sipeki speelt de bal door. Żulewski speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 7:0

12e minuut.
Čaňo rent richting de bal. Čaňo passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Vandebroek rent richting de bal. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 8:0

15e minuut.
Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo geeft een hoge lob. Houston kan de bal niet met de borst controleren. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 9:0

17e minuut.
Nadarkiewicz kopt de bal weg. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic passt de bal in één keer door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Debattista passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz met een sublieme pass. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. Sipeki bokst de bal weg. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sipeki met een harde bal richting middenveld. Toholj is nu in balbezit. Żulewski maakt een afschuwelijke overtreding. Żulewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Vandebroek de bal. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 10:0

21e minuut.
Klungelig pakt Debattista de bal. Debattista passt de bal zonder na te denken. Kałuża rent richting de bal. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 11:0

22e minuut.
Arancini passt de bal in één keer door. Houston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 12:0

23e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski geeft een hoge lob. Vandebroek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Sipeki met een harde bal richting middenveld. Żulewski kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 13:0

25e minuut.
Arancini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maguinho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 14:0

26e minuut.
Klungelig pakt Jaster de bal. Jaster geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo geeft een hoge lob. Lautier heeft problemen om de bal te vangen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čaňo kan de bal niet met de borst controleren. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża geeft een lange en hoge pass. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 15:0

30e minuut.
Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 16:0

30e minuut.
Debattista met een sublieme pass. Daar is Corvalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 17:0

32e minuut.
Żulewski geeft een lange en hoge pass. Chitic kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 18:0

34e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Čaňo speelt de bal door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 19:0

37e minuut.
Żulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Sipeki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kıpırdamaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 20:0

39e minuut.
Kıpırdamaz kopt de bal weg. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston geeft een hoge lob. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho geeft de bal voor. Chitic kopt de bal weg. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 21:0

42e minuut.
Čaňo geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een lange en hoge pass. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 22:0

43e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 23:0

44e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tatu met een harde bal richting middenveld. Toholj kopt de bal weg. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 6%, SV Sasbachwalden 94%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 23:0

46e minuut.
Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 24:0

47e minuut.
Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek rent richting de bal. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Kałuża verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son is nu in balbezit. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 25:0

54e minuut.
Jee-Son rent richting de bal. Lautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautier passt de bal met de wreef. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sipeki trapt de bal weg. Jaster kopt de bal weg. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 26:0

57e minuut.
Jee-Son passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 27:0

59e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Maguinho speelt de bal door. Lautier heeft problemen om de bal te vangen. Arancini is nu in balbezit. Maguinho onderschept slim de pass. Maguinho geeft de bal voor. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jee-Son passt de bal in één keer door. Daar is Vandebroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek met een sublieme pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 28:0

63e minuut.
Corvalle probeert naar een medespeler te passen. Jurczak is nu in balbezit. Vandebroek onderschept slim de pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz met de inworp. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Paal! Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 29:0

67e minuut.
Żulewski geeft de bal voor. Vandebroek kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 30:0

69e minuut.
Toholj bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. Sipeki bokst de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 31:0

70e minuut.
Tatu probeert de bal aan de voet te houden. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 32:0

71e minuut.
Toholj passt de bal met de wreef. Tatu is nu in balbezit. Tatu passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 33:0

72e minuut.
Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic onderschept slim de pass. Chitic schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Lautier passt de bal zonder na te denken. Żulewski speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 34:0

74e minuut.
Kıpırdamaz met een snelle inworp. Jurczak rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Čaňo speelt de bal door. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Lautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautier passt de bal in één keer door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 35:0

82e minuut.
Čaňo is nu in balbezit. Čaňo speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 36:0

83e minuut.
Kałuża maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lautier kopt de bal weg. Torres geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo geeft een hoge lob. Sipeki speelt de bal door. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 37:0

86e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lautier de bal. Houston is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son schiet op doel. Sipeki bokst de bal weg. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 38:0

89e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Houston rent richting de bal. Houston geeft een hoge lob. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 8%, SV Sasbachwalden 92%.
Fc.Poiana - SV Sasbachwalden 39:0