Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UKS Domanice Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8213
UKS Domanice Południe Sośnica-Brzeg
Zielu Tactiek 433
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 22.7
good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Piccinini passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez is nu in balbezit. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Czeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 1:0

5e minuut.
Josephs heeft problemen om de bal te vangen. Kornai rent richting de bal. Fakadej is nu in balbezit. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Czeski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Piecuch passt de bal met de wreef. Piccinini rent richting de bal. Piccinini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kornai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Piecuch kan de bal niet met de borst controleren. Piecuch passt de bal in één keer door. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ... Czeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 2:0

18e minuut.
Fakadej rent richting de bal. Fakadej probeert naar een medespeler te passen. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 3:0

21e minuut.
Canessa met een sublieme pass. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić geeft de bal voor. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Piecuch rent richting de bal. Piecuch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fakadej de bal. Kornai rent richting de bal. Kornai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 4:0

23e minuut.
Kornai passt de bal in één keer door. Canessa speelt de bal door. Josephs rent richting de bal. Kornai onderschept slim de pass. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Czeski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 5:0

26e minuut.
Fakadej geeft de bal voor. Daar is Stromeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccinini rent richting de bal. Piccinini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kominek is nu in balbezit. Kominek met een sublieme pass. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 6:0

31e minuut.
Fakadej rent richting de bal. Kornai heeft problemen om de bal te vangen. Fakadej is nu in balbezit. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ... Czeski bokst de bal weg. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 7:0

32e minuut.
Neville met een sublieme pass. Podgorean rent richting de bal. Piccinini verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Josephs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Klungelig pakt Kornai de bal. Kornai geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kornai rent richting de bal. Kornai probeert naar een medespeler te passen. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Czeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Josephs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakadej is nu in balbezit. Fakadej geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 20%, Południe Sośnica-Brzeg 80%.
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 7:0

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Daar is Piecuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Czeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 8:0

49e minuut.
Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canessa rent richting de bal. Canessa passt de bal zonder na te denken. Kornai is nu in balbezit. Kornai schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Neville is nu in balbezit. Muńoz is nu in balbezit. Neville tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neville krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Doeltrap. Czeski trapt de bal weg. Kominek kopt de bal weg. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Czeski met een sublieme pass. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Czeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 9:0

64e minuut.
Kornai heeft problemen om de bal te vangen. Stromeček verovert de bal door een tackle van achteren. Stromeček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piccinini de bal. Piccinini schiet op doel. Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kornai is nu in balbezit. Kornai schiet op doel. Czeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kornai onderschept slim de pass. Kornai passt de bal met de wreef. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini haalt uit met een fantastische trap. Czeski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek passt de bal in één keer door. Fakadej speelt de bal door. Piccinini rent richting de bal. Piccinini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Czeski trapt de bal weg van het doel. Loch kopt de bal weg. Humberts heeft problemen om de bal te vangen. Piccinini rent richting de bal. Piccinini schiet op doel. Czeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 10:0

74e minuut.
Piecuch passt de bal in één keer door. Kominek rent richting de bal. Kominek passt de bal in één keer door. Piccinini is nu in balbezit. Piccinini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 11:0

77e minuut.
Stromeček trapt de bal weg. Fakadej probeert de bal met de borst te controleren. Canessa met een sublieme pass. Kornai rent richting de bal. Kornai schiet op doel. Czeski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 12:0

84e minuut.
Kornai is nu in balbezit. Kornai passt de bal in één keer door. Stromeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini onderschept slim de pass. Piccinini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Loch kopt de bal weg. Daar is Aligrudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piccinini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccinini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fakadej geeft een hoge lob. Humberts heeft problemen om de bal te vangen. Piccinini rent richting de bal. Piccinini schiet op doel. Czeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 19%, Południe Sośnica-Brzeg 81%.
UKS Domanice - Południe Sośnica-Brzeg 13:0