Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Risus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4855
Risus Baragajul
3-5-2 Tactiek md5
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 60.7
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Zec kopt de bal weg. Hacıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Micera is nu in balbezit. Micera geeft de bal voor. Fane springt en kopt de bal. Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:1

2e minuut.
Fane onderschept slim de pass. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ... Tekin bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Doğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micera met een sublieme pass. Klungelig pakt Congo de bal. Congo geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. Tekin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ... Tekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea met een sublieme pass. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kut passt de bal zonder na te denken. Draba speelt de bal door. Klungelig pakt Iankoshvili de bal. Iankoshvili geeft de bal voor. Congo springt en kopt de bal. Tekin bokst de bal weg.

9e minuut.
Draba passt de bal in één keer door. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili passt de bal zonder na te denken. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Hacıoğlu met de inworp. Kut is nu in balbezit. Kut passt de bal in één keer door. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel. Tekin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Doğan probeert naar een medespeler te passen. Micera speelt de bal door. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo draait met de bal, schiet en ... Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:2

19e minuut.
Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Doğan rent richting de bal. Zec begaat een overtreding. Zec krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Aurrekoetxea probeert naar een medespeler te passen. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili geeft een hoge lob. Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fane springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:3

24e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba met een sublieme pass. Fane rent richting de bal. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zec speelt de bal door. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Congo is nu in balbezit. Congo schiet op doel. Tekin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Fane geeft de bal voor. Süngü probeert de bal aan de voet te houden. Congo is nu in balbezit. Klungelig pakt Congo de bal. Congo draait met de bal, schiet en ... Tekin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Tekin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:4

44e minuut.
Zec rent richting de bal. Zec geeft een hoge lob. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Süngü geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draba met de inworp. Iankoshvili geeft een hoge lob. Fane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 79%, Baragajul 21%.
Risus - Baragajul 0:4

49e minuut.
Draba passt de bal in één keer door. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:5

57e minuut.
Peluňka met een sublieme pass. Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea passt de bal met de wreef. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Micera probeert naar een medespeler te passen. Congo heeft problemen om de bal te vangen. Congo passt de bal zonder na te denken. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vuslat heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:6

62e minuut.
Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Congo is nu in balbezit. Kut maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kut naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Peluňka neemt vlug de vrije trap. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo passt de bal met de wreef. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iankoshvili geeft een hoge lob. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tekin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:7

64e minuut.
Hacıoğlu geeft de bal voor. Micera rent richting de bal. Micera passt de bal in één keer door. Congo is nu in balbezit. Congo haalt uit met een fantastische trap. Tekin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Micera is nu in balbezit. Micera geeft een hoge lob. Iankoshvili met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Congo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Congo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:8

70e minuut.
Beşçeken rent richting de bal. Beşçeken passt de bal met de wreef. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Congo is nu in balbezit. Congo haalt uit met een fantastische trap. Tekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Draba de bal onder controle te krijgen. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Peterelli passt de bal met de wreef. Micera bereikt de bal nog maar net als eerste. Micera passt de bal in één keer door. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo geeft de bal voor. Tekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zec onderschept slim de pass. Zec speelt de bal door. Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Vuslat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doğan met een sublieme pass. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili heeft problemen om de bal te vangen. Iankoshvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Iankoshvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Congo de bal. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:9

88e minuut.
Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Tekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Baragajul 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 76%, Baragajul 24%.
Risus - Baragajul 0:10