Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: vinceremoiltricolor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6139
vinceremoiltricolor Maior
NAZIONALE523 Tactiek nuovo 352prova
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Chiapparini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiapparini passt de bal met de wreef. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini schiet op doel. Majorana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 1:0

9e minuut.
Chiapparini kopt de bal weg. Pettorossi probeert naar een medespeler te passen. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński geeft de bal voor. Venturini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiapparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapparini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 2:0

13e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Chiapparini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vergori de bal onder controle te krijgen. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 3:0

19e minuut.
Savelli onderschept slim de pass. Savelli probeert naar een medespeler te passen. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... Majorana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Zimmermann probeert naar een medespeler te passen. Venturini is nu in balbezit. Venturini passt de bal met de wreef. Chiapparini rent richting de bal. Chiapparini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiapparini geeft de bal voor. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Savelli zal de hoekschop nemen. Chiapparini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov geeft een lange en hoge pass. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 33%, Maior 67%.
vinceremoiltricolor - Maior 3:0

51e minuut.
Vergori passt de bal in één keer door. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli passt de bal in één keer door. Venturini heeft problemen om de bal te vangen. Venturini draait met de bal, schiet en ... Majorana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banaszak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Povedano Martínez zal de hoekschop nemen. Cernat rent richting de bal. Chiapparini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiapparini krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cernat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banaszak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zimmermann probeert de bal aan de voet te houden. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Mavris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 3:1

53e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli probeert naar een medespeler te passen. Venturini is nu in balbezit. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Majorana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Povedano Martínez geeft de bal voor. Mezaroş rent richting de bal. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Venturini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 4:1

58e minuut.
Amcaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli is nu in balbezit. Savelli passt de bal met de wreef. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Varinauskas kopt de bal weg. Savelli is nu in balbezit. Savelli geeft een hoge lob. Chiapparini springt en kopt de bal. Majorana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ansaldo geeft de bal voor. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass. Venturini rent richting de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 5:1

75e minuut.
Banaszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Povedano Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiapparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapparini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ansaldo is nu in balbezit. Savelli verovert de bal door een tackle van achteren. Savelli met een sublieme pass. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... Majorana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft een hoge lob. Savelli rent richting de bal. Savelli schiet op doel. Majorana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Maior 6:1

88e minuut.
Savelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Pettorossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft de bal voor. Venturini springt en kopt de bal. Majorana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Salvaterra kopt de bal weg. Daar is Pettorossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergori probeert naar een medespeler te passen. Venturini heeft problemen om de bal te vangen. Venturini draait met de bal, schiet en ... Majorana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 23%, Maior 77%.
vinceremoiltricolor - Maior 6:1