Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: im. Rifa Saitgariejewa
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7870
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski RTS Widzew Łódz
Bezpieka Tactiek bez
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Dixon rent richting de bal. Lutuc verovert de bal door een tackle van achteren. Lutuc met een sublieme pass. Čečil rent richting de bal. Čečil draait met de bal, schiet en ... Paal! Uría met een sublieme pass. Dixon is nu in balbezit. Čečil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čečil krijgt een gele kaart. Dixon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dixon kan niet meer verder spelen. Alyanak komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Váncza met de inworp. Hudson probeert naar een medespeler te passen. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
WaIker rent richting de bal. WaIker passt de bal zonder na te denken. Alyanak rent richting de bal. Čečil onderschept slim de pass. Čečil draait met de bal, schiet en ... Uría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Thomas speelt de bal door. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia passt de bal in één keer door. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Alyanak passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărnuţiu met een snelle inworp. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bărnuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:1

25e minuut.
Karaman rent richting de bal. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaman verovert de bal door een tackle van achteren. Savoia verovert de bal door een tackle van achteren. Savoia draait met de bal, schiet en ... Postoacă bokst de bal weg. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia onderschept slim de pass. Savoia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savoia is nu in balbezit. Savoia haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:2

41e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:3

45e minuut.
Merson is nu in balbezit. Merson geeft een hoge lob. Alyanak rent richting de bal. Alyanak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 63%, RTS Widzew Łódz 37%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:4

48e minuut.
Merson is nu in balbezit. Merson geeft een hoge lob. Watson rent richting de bal. Klungelig pakt Watson de bal. Watson schiet op doel. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... Postoacă bokst de bal weg. Watson is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Watson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 0:5

52e minuut.
Čečil met een sublieme pass. Jauert probeert naar een medespeler te passen. Bărnuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Watson onderschept slim de pass. Watson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hudson is nu in balbezit. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia met een sublieme pass. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson draait met de bal, schiet en ... Postoacă bokst de bal weg. Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watson schiet op doel. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Čečil is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Čečil verovert de bal door een tackle van achteren. Čečil draait met de bal, schiet en ... Uría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 1:5

88e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson met een sublieme pass. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 1:6

90e minuut.
Karaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 60%, RTS Widzew Łódz 40%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - RTS Widzew Łódz 1:6