Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ANTI-DEPORTIVO F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2450
ANTI-DEPORTIVO F.C. Mogorva Ogre FC
Primera Tactiek 442
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 35.5
solid Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Szalewicz onderschept slim de pass. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft een lange en hoge pass. Prelević maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenkey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trybiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Santini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelević is nu in balbezit. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna probeert naar een medespeler te passen. Szalewicz probeert naar een medespeler te passen. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Újlaky rent richting de bal. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz probeert naar een medespeler te passen. Senna geeft de bal voor. Prelević krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Słowiński is nu in balbezit. Kolompár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Słowiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prelević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lenkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trybiński is nu in balbezit. Trybiński geeft de bal voor. Tonelli probeert de bal aan de voet te houden. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Senna geeft een hoge lob. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 1:0

28e minuut.
Prelević rent richting de bal. Niepiekło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prelević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prelević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 2:0

30e minuut.
Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz probeert naar een medespeler te passen. Prelević is nu in balbezit. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tonelli rent richting de bal. Trybiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonelli. Tonelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 34%, Mogorva Ogre FC 66%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 2:0

51e minuut.
Újlaky is nu in balbezit. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz geeft een hoge lob. Prelević is nu in balbezit. Prelević draait met de bal, schiet en ... Lenkey bokst de bal weg. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 3:0

54e minuut.
Santini geeft de bal voor. Buitenspel voor Kasperkowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Połubiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Prelević de bal. Prelević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 4:0

71e minuut.
Trybiński geeft een lange en hoge pass. Santini is nu in balbezit. Santini passt de bal zonder na te denken. Bavelas rent richting de bal. Bavelas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hrebenciuc passt de bal in één keer door. Tricarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. Kolompár heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński met een sublieme pass. Prelević is nu in balbezit. Prelević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Santini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Połubiński met de inworp. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kolompár rent richting de bal. Słowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna geeft de bal voor. Prelević springt en kopt de bal. Lenkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. Połubiński met de inworp. Senna geeft een lange en hoge pass. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 32%, Mogorva Ogre FC 68%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Mogorva Ogre FC 4:0