Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cemal Gürsel Stadyumu
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3571
Erzurumspor Deniz Spor
433 Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 29.5
zwak Schieten zwak
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Ağatürk geeft een hoge lob. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft de bal voor. Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz draait met de bal, schiet en ... Gümüşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kafkaslı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırılmaz controleert de bal met de borst. Met opzet legt Koçyılmaz zijn tegenspeler op de grond. Kırılmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzuriaga wilt de vrije trap nemen. Gümüşel bokst de bal weg.

11e minuut.
Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Kilisli is nu in balbezit. Mielcarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielcarski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Wyrwas de bal. Seyhan speelt de bal door. Kilisli rent richting de bal. Kilisli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 1:0

28e minuut.
Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga geeft een hoge lob. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli draait met de bal, schiet en ... Gümüşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 2:0

35e minuut.
Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhan is nu in balbezit. Uzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli is nu in balbezit. Kilisli haalt uit met een fantastische trap. Gümüşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafkaslı met een snelle inworp. Uzuriaga speelt de bal door. Daar is Kilisli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilisli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kafkaslı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzuriaga is nu in balbezit. Uzuriaga passt de bal zonder na te denken. Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 3:0

45e minuut.
Çörekçi geeft een hoge lob. Kırılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli haalt uit met een fantastische trap. Gümüşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 35%, Deniz Spor 65%.
Erzurumspor - Deniz Spor 3:0

46e minuut.
Gürsakal komt het veld opgelopen. Özkelleci komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Seyhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsakal verovert de bal door een tackle van achteren. Gürsakal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Uzuriaga passt de bal zonder na te denken. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz met een sublieme pass. Gürsakal is nu in balbezit. Gürsakal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 4:0

53e minuut.
Seyhan is nu in balbezit. Seyhan passt de bal met de wreef. Gürsakal is nu in balbezit. Gürsakal draait met de bal, schiet en ... Gümüşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 5:0

61e minuut.
Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice passt de bal met de wreef. Uzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Gürsakal heeft problemen om de bal te vangen. Gürsakal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kalmár geeft de bal voor. Inworp. Seyhan met de inworp. Gürsakal rent richting de bal. Gürsakal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wlazłowski speelt de bal door. Lokmacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Yağan is nu in balbezit. Yağan schiet op doel. Özkelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu passt de bal zonder na te denken. Beray geeft de bal voor. Kırılmaz is nu in balbezit. Kırılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - Deniz Spor 6:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mielcarski de bal onder controle te krijgen. Gürsakal rent richting de bal. Gürsakal passt de bal met de wreef. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 40%, Deniz Spor 60%.
Erzurumspor - Deniz Spor 6:0