Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS OKS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3647
KS OKS MKS Mokotów Warszawa
1 Tactiek ?????
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten outstanding
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Quang Hải geeft de bal voor. Broczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Divjaka de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kałuski geeft de bal voor. Klungelig pakt Plachta de bal. Plachta met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Sabou met een sublieme pass. Turčan is nu in balbezit. Turčan geeft de bal voor. Oumei krijgt zijn hoofd ertegen. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Buczek geeft een hoge lob. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Loch onderschept slim de pass. Loch speelt de bal door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel. Polko bokst de bal weg.

26e minuut.
Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana geeft de bal voor. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Verkammen heeft problemen om de bal te vangen. Deyna is nu in balbezit. Deyna geeft een lange en hoge pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Quang Hải onderschept slim de pass. Divjaka geeft de bal voor. Sabou kopt de bal weg. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal in één keer door. Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 0:1

31e minuut.
Turčan rent richting de bal. Turčan passt de bal zonder na te denken. Koczot heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sabou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Hải. Sabou raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałuski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puač geeft een lange en hoge pass. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Polko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 0:2

43e minuut.
Sabou speelt de bal door. Daar is Folc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folc passt de bal in één keer door. Oumei heeft problemen om de bal te vangen. Oumei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 62%, MKS Mokotów Warszawa 38%.
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 0:2

48e minuut.
Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Puač onderschept slim de pass. Puač probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Puač kopt de bal weg. Klungelig pakt Mammana de bal. Turčan probeert naar een medespeler te passen. Folc rent richting de bal. Folc haalt uit met een fantastische trap. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 1:2

60e minuut.
Turčan passt de bal met de wreef. Daar is Mammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammana passt de bal zonder na te denken. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Turčan heeft problemen om de bal te vangen. Turčan passt de bal met de wreef. Oumei is nu in balbezit. Oumei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Verkammen geeft een hoge lob. Inworp. Kałuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft een lange en hoge pass. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dal Porto maakt een afschuwelijke overtreding. Dal Porto krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Quang Hải met een snelle inworp. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een hoge lob. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Polko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 62%, MKS Mokotów Warszawa 38%.
KS OKS - MKS Mokotów Warszawa 1:3