Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atlas Lions Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5638
Atlas Lions Dikke Moat`n
4-2-1-3 Tactiek 2C2W2M1M2F1F
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
45 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen adequate


11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pattinama stond buitenspel. Rəhimzadə neemt vlug de vrije trap. Coman kopt de bal weg. Daru rent richting de bal. Daru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak passt de bal met de wreef. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot schiet op doel. Vukojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 54%, Dikke Moat`n 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlas Lions - Dikke Moat`n 0:0

46e minuut.
Aniszewski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Janczar onderschept slim de pass. Rəhimzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janczar raakt geblesseerd tijdens het duel. Stevens zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 1:0

60e minuut.
Pişcot rent richting de bal. Canita begaat een overtreding. Pişcot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulfone komt het veld opgelopen. Marinaro komt het veld opgelopen. Pillon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vlemmings geeft de bal voor. Daar is Popelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 2:0

77e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Vlemmings verovert de bal door een tackle van achteren. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pungă met de inworp. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Coman springt en kopt de bal. Vukojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Dikke Moat`n 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 45%, Dikke Moat`n 55%.
Atlas Lions - Dikke Moat`n 2:1