Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zirka-Nibas Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4376
Zirka-Nibas Aiur F.C.
352_add Tactiek 4-4-2 LW
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 42.8
redelijk Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


16e minuut.
Burdiyan rent richting de bal. Burdiyan geeft een hoge lob. Musolitin kopt de bal weg. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kapsalis passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal met de wreef. Bunge Frers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunge Frers draait met de bal, schiet en ... Halovsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kurilko onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomarchio met de inworp. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Edmar heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bunge Frers stond buitenspel. Dzyuba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 1:0

45e minuut.
Inworp. Lobanovsky komt het veld opgelopen. Markanich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 39%, Aiur F.C. 61%.
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 1:0

60e minuut.
Díez rent richting de bal. Díez passt de bal in één keer door. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 2:0

80e minuut.
Daar is Lobanovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobanovsky passt de bal met de wreef. Díez speelt de bal door. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dzyuba met de inworp. Spyrka geeft de bal voor. Musolitin heeft problemen om de bal te vangen. Musolitin haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 3:0

85e minuut.
Tomarchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrypcik komt het veld opgelopen. Dzyuba met de inworp. Spyrka geeft een hoge lob. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 4:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobanovsky met de inworp. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft de bal voor. Pavlyukh is nu in balbezit. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 33%, Aiur F.C. 67%.
Zirka-Nibas - Aiur F.C. 5:0