Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: viitorul
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4342
viitorul 21 Akgwiz
tare Tactiek Snorow
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 36.8
excellent Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Buitenspel voor Stegaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Berecz neemt vlug de vrije trap. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 1:0

29e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Floarea is nu in balbezit. Floarea draait met de bal, schiet en ... Leczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 2:0

37e minuut.
Barosanu speelt de bal door. Rodríguez Santiago kopt de bal weg. Klungelig pakt Stancu de bal. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stancu is nu in balbezit. Stancu geeft een hoge lob. Damian probeert de bal aan de voet te houden. Šchlehr rent richting de bal. Šchlehr geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rodríguez Santiago kan de bal niet met de borst controleren. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski bokst de bal weg. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 60%, Akgwiz 40%.
viitorul 21 - Akgwiz 3:0

46e minuut.
Brunchev komt het veld opgelopen. van Egmond komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Madureira geeft een hoge lob. Rodríguez Santiago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ... van Egmond probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 4:0

51e minuut.
Madureira geeft een lange en hoge pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stegaru speelt de bal door. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira passt de bal zonder na te denken. Baltariu speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wade heeft problemen om de bal te vangen. Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş onderschept slim de pass. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 5:0

56e minuut.
Brunchev kopt de bal weg. Madureira rent richting de bal. Madureira geeft de bal voor. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ... van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brunchev met een snelle inworp. Šchlehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šchlehr probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Santiago geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lahm onderschept slim de pass. Lahm passt de bal zonder na te denken. Šchlehr geeft de bal voor. Cagajo rent richting de bal. Cagajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Trîmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Cebolinha met een snelle inworp. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagajo onderschept slim de pass. Cagajo schiet op doel. Barosanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Davidovici de bal. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea schiet op doel. van Egmond bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Akgwiz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 48%, Akgwiz 52%.
viitorul 21 - Akgwiz 6:0