Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5076
FC.Hurra FC Portinho
ABS Tactiek her23adefpen
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Brenninger verovert de bal door een tackle van achteren. Merson onderschept slim de pass. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Lauck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 0:1

12e minuut.
Bertrands kan de bal niet met de borst controleren. Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šedina krijgt een gele kaart. Brenninger raakt geblesseerd tijdens het duel. Florea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lauck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 0:2

12e minuut.
Backs rent richting de bal. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Backs krijgt een gele kaart. Czagala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenaert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czagala springt en kopt de bal. Shoitymov bokst de bal weg.

14e minuut.
Lenaert met een sublieme pass. Pantilimon geeft een hoge lob. Brenninger kopt de bal weg. Kucklick rent richting de bal. Kucklick draait met de bal, schiet en ... Lauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Süleymaniye onderschept slim de pass. Süleymaniye geeft een hoge lob. Kucklick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucklick geeft de bal voor. Brenninger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft een hoge lob. Brenninger kopt de bal weg. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dejnowicz onderschept slim de pass. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel geeft de bal voor. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 0:3

34e minuut.
Formoso rent richting de bal. Formoso geeft een hoge lob. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel. Lauck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 0:4

36e minuut.
Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala is nu in balbezit. Iloniak met een sublieme pass. Lenaert is nu in balbezit. Lenaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 47%, FC Portinho 53%.
FC.Hurra - FC Portinho 0:4

57e minuut.
Champion controleert de bal met de borst. Dejnowicz rent richting de bal. Lenaert rent richting de bal. Lenaert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ibričić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Šedina onderschept slim de pass. Baumgarten rent richting de bal. Šedina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baumgarten wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Florea rent richting de bal. Florea passt de bal in één keer door. Kucklick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucklick geeft een hoge lob. Brenninger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 0:5

67e minuut.
Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger passt de bal zonder na te denken. Formoso probeert naar een medespeler te passen. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. Lauck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een hoge lob. Czagala rent richting de bal. Czagala draait met de bal, schiet en ... Shoitymov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - FC Portinho 1:5

88e minuut.
Backs is nu in balbezit. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymaniye onderschept slim de pass. Iloniak met een sublieme pass. Merson geeft een hoge lob. Shoitymov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 35%, FC Portinho 65%.
FC.Hurra - FC Portinho 1:5