Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 851
LOSC FC les chèvres
442-team Tactiek bibi
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 29.3
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Bérard met een sublieme pass. Martinez controleert de bal met de borst. Martinez met een sublieme pass. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Martinez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chan de bal onder controle te krijgen. Coudert rent richting de bal. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - les chèvres 1:0

13e minuut.
Pons rent richting de bal. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov passt de bal in één keer door. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tardif rent richting de bal. Trică onderschept slim de pass. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hervé probeert naar een medespeler te passen. Domergue rent richting de bal. Domergue speelt de bal door. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ... Copos bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Pliska de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Forno probeert de bal met de borst te controleren. Forno passt de bal in één keer door. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Clichy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - les chèvres 2:0

33e minuut.
Lenoir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forno met een snelle inworp. Chan geeft een lange en hoge pass. Paal!

34e minuut.
Hervé met de inworp. Bungert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clichy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordić is nu in balbezit. Kordić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Trică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinez is nu in balbezit. Martinez geeft de bal voor. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - les chèvres 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 41%, les chèvres 59%.
LOSC FC - les chèvres 3:0

48e minuut.
Bérard met een sublieme pass. Chan kopt de bal weg. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez geeft een hoge lob. Măgureanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dangles rent richting de bal. Dangles geeft een hoge lob. Ilarionov rent richting de bal. Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Forno probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu is nu in balbezit. Dangles rent richting de bal. Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Lenoir de bal. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Chan onderschept slim de pass. Chan geeft de bal voor. Kordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - les chèvres 4:0

67e minuut.
Inworp. Domergue met een snelle inworp. Calabro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabro geeft een lange en hoge pass. Pons maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hervé probeert naar een medespeler te passen. Domergue rent richting de bal. Domergue passt de bal in één keer door. Tardif heeft problemen om de bal te vangen. Tardif draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Block komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Forno heeft problemen om de bal te vangen. Forno geeft de bal voor. Hervé heeft problemen om de bal te vangen. Block is nu in balbezit. Block draait met de bal, schiet en ... Bérard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan geeft een hoge lob. Kordić rent richting de bal. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez geeft de bal voor. Bérard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Block is nu in balbezit. Block haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - les chèvres 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 32%, les chèvres 68%.
LOSC FC - les chèvres 5:0