Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stade Municipal
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 748
FCSR Obernai US Les Viltansou
Allez, Salut ! Tactiek gloup
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prebensen trapt de bal weg. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 0:1

10e minuut.
Kämmer kopt de bal weg. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 0:2

18e minuut.
Bard met een harde bal richting middenveld. Kämmer kopt de bal weg. Kojić is nu in balbezit. Ttan verovert de bal door een tackle van achteren. Ttan draait met de bal, schiet en ... Prebensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kämmer met de inworp. Lazzarini speelt de bal door. Tomasik rent richting de bal. Brisson verovert de bal door een tackle van achteren. Brisson haalt uit met een fantastische trap. Prebensen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:2

25e minuut.
Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasik speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Kämmer probeert de bal aan de voet te houden. Kämmer passt de bal zonder na te denken. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:3

28e minuut.
Kojić geeft de bal voor. Moraru rent richting de bal. Moraru speelt de bal door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić passt de bal zonder na te denken. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:4

38e minuut.
Moraru onderschept slim de pass. Moraru speelt de bal door. Tomasik speelt de bal door. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 67%, US Les Viltansou 33%.
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:4

47e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:5

57e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Tomasik rent richting de bal. Tomasik speelt de bal door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kämmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kämmer probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Motte probeert naar een medespeler te passen. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kämmer controleert de bal met de borst. Kämmer speelt de bal door. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSR Obernai 67%, US Les Viltansou 33%.
FCSR Obernai - US Les Viltansou 1:5