Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lechia Forever Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3400
FULL METAL JACKET Panda-land F.C.
zibi Tactiek 2v2
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
62 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 32.3
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Argentieri met een sublieme pass. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç met een sublieme pass. Portal rent richting de bal. Portal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Zrinzo de bal. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal passt de bal zonder na te denken. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon passt de bal met de wreef. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 2:0

7e minuut.
Kalamägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamägi geeft een lange en hoge pass. Joon kopt de bal weg. Portal is nu in balbezit. Portal haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg.

10e minuut.
Kalamägi probeert naar een medespeler te passen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser speelt de bal door. Portal heeft problemen om de bal te vangen. Portal haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg.

12e minuut.
Joon passt de bal in één keer door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal in één keer door. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi schiet op doel. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi met een sublieme pass. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ... Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 3:0

17e minuut.
Argentieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalamägi de bal. Kalamägi passt de bal zonder na te denken. Portal is nu in balbezit. Portal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 4:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argentieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fraser speelt de bal door. Kalamägi heeft problemen om de bal te vangen. Kalamägi schiet op doel. Peralta bokst de bal weg.

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Argentieri zal de hoekschop nemen. Portal met een sublieme pass. Joon speelt de bal door. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Kalamägi de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Argentieri zal de hoekschop nemen. Portal krijgt zijn hoofd ertegen. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 5:0

24e minuut.
Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi passt de bal met de wreef. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal draait met de bal, schiet en ... Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 6:0

25e minuut.
McGarry verovert de bal door een tackle van achteren. McGarry probeert naar een medespeler te passen. Fraser rent richting de bal. Klungelig pakt Portal de bal. Portal haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Clews geeft een lange en hoge pass. McGarry kopt de bal weg. Fraser speelt de bal door. Portal heeft problemen om de bal te vangen. Portal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Clews geeft de bal voor. McGarry kopt de bal weg. Joon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal haalt uit met een fantastische trap. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalamägi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Argentieri neemt de hoekschop. Portal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 7:0

31e minuut.
McGarry speelt de bal door. Joon probeert naar een medespeler te passen. Portal rent richting de bal. Portal geeft een hoge lob. Kalamägi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 8:0

35e minuut.
Fraser met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalamägi de bal. Kalamägi speelt de bal door. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon speelt de bal door. Portal is nu in balbezit. Portal schiet op doel. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 9:0

39e minuut.
Kalamägi met een sublieme pass. Argentieri met een sublieme pass. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal draait met de bal, schiet en ... Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 10:0

40e minuut.
Gruniet probeert naar een medespeler te passen. Zrinzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Portal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fraser probeert naar een medespeler te passen. Kalamägi heeft problemen om de bal te vangen. Kalamägi met een sublieme pass. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 11:0

43e minuut.
Klungelig pakt Gruniet de bal. Kalamägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamägi passt de bal zonder na te denken. Portal is nu in balbezit. Portal draait met de bal, schiet en ... Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FULL METAL JACKET 13%, Panda-land F.C. 87%.
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 12:0

46e minuut.
Łoskot komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Argentieri met de inworp. Fraser rent richting de bal. Fraser met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Peralta bokst de bal weg.

48e minuut.
McGarry probeert naar een medespeler te passen. Joon rent richting de bal. Joon speelt de bal door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 13:0

49e minuut.
Joon probeert naar een medespeler te passen. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 14:0

54e minuut.
Joon is nu in balbezit. Joon probeert naar een medespeler te passen. Kalamägi rent richting de bal. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap. Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 15:0

57e minuut.
Kalamägi heeft problemen om de bal te vangen. Kalamägi met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 16:0

60e minuut.
Grenier onderschept slim de pass. Joon speelt de bal door. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 17:0

62e minuut.
Fraser passt de bal in één keer door. Joon rent richting de bal. Joon geeft een lange en hoge pass. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 18:0

62e minuut.
Gruniet speelt de bal door. Daar is Zrinzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Fraser heeft problemen om de bal te vangen. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Joon heeft problemen om de bal te vangen. Joon geeft een hoge lob. Kalamägi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 19:0

66e minuut.
Argentieri speelt de bal door. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot schiet op doel. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gruniet rent richting de bal. Rawicz onderschept slim de pass. Rawicz probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rawicz onderschept slim de pass. Rawicz probeert naar een medespeler te passen. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 20:0

71e minuut.
Zrinzo kopt de bal weg. Argentieri probeert de bal met de borst te controleren. Argentieri probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal in één keer door. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 21:0

75e minuut.
Argentieri passt de bal in één keer door. Kalamägi rent richting de bal. Kalamägi passt de bal in één keer door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rawicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gruniet rent richting de bal. Rawicz begaat een overtreding. Rawicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rawicz passt de bal met de wreef. Kalamägi rent richting de bal. Kalamägi passt de bal zonder na te denken. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi draait met de bal, schiet en ... Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 22:0

78e minuut.
Zrinzo is nu in balbezit. Zrinzo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cardona de bal onder controle te krijgen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 23:0

79e minuut.
Gruniet heeft problemen om de bal te vangen. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi passt de bal zonder na te denken. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is McGarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGarry met een sublieme pass. Joon probeert naar een medespeler te passen. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi schiet op doel. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 24:0

84e minuut.
Rawicz speelt de bal door. Kalamägi heeft problemen om de bal te vangen. Kalamägi probeert naar een medespeler te passen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Theuma speelt de bal door. Daar is Parfitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argentieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łoskot maakt een snoekduik en kopt de bal. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peralta niet meer kan verder spelen. Degabriele komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Argentieri met een sublieme pass. Kalamägi met een sublieme pass. Łoskot rent richting de bal. Clews verovert de bal door een tackle van achteren. Clews probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 25:0

89e minuut.
Rawicz is nu in balbezit. Rawicz probeert naar een medespeler te passen. Joon speelt de bal door. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cardona trapt de bal weg. Joon controleert de bal met de borst. Joon speelt de bal door. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FULL METAL JACKET 16%, Panda-land F.C. 84%.
FULL METAL JACKET - Panda-land F.C. 26:0