Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: El templo de la perdición
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10069
Diamantes Locos Raqueto
FUTSAL5 Tactiek futsal-3
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niğde trapt de bal weg van het doel. Leśniewski kopt de bal weg. Peragón is nu in balbezit. Peragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Eder kopt de bal weg. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón passt de bal in één keer door. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kümmerle passt de bal zonder na te denken. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft de bal voor. Peragón is nu in balbezit. Peragón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano komt het veld opgelopen. Robinson komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Robinson heeft problemen om de bal te vangen. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson onderschept slim de pass. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 65%, Raqueto 35%.
Diamantes Locos - Raqueto 0:1

46e minuut.
Paciello komt het veld opgelopen. Brülls komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bison passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski passt de bal met de wreef. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Falzon kopt de bal weg. Kushnirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostes begaat een overtreding. Kushnirov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kushnirov kan niet meer verder spelen.

57e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft de bal voor. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 0:2

63e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă met een sublieme pass. Bison rent richting de bal. Bison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobari speelt de bal door. Tostes probeert de bal met de borst te controleren. Tostes draait met de bal, schiet en ... Kobari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Raqueto 1:2

78e minuut.
Pleavă met een sublieme pass. de Nigris rent richting de bal. Tostes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostes geeft een hoge lob. Bison krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski speelt de bal door. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Tostes de bal. Tostes passt de bal in één keer door. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison haalt uit met een fantastische trap. Kobari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamantes Locos - Raqueto 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 55%, Raqueto 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamantes Locos - Raqueto 2:2