Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Bears Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8152
F.C. Bears FC Blue Angels
Test1 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 66.8
good Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen good


1e minuut.
Bayramoğlu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayramoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 1:0

3e minuut.
Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt rent richting de bal. Azcona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkhardt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burkhardt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Abd El-Hafez met een sublieme pass. Burkhardt kopt de bal weg. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt draait met de bal, schiet en ... Hasselhoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hasselhoff trapt de bal weg van het doel. Azcona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Azcona moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Azcona kan niet meer verder spelen. Subbarayan komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintér passt de bal in één keer door. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Benayoun onderschept slim de pass. Benayoun met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Subbarayan is nu in balbezit. Bayramoğlu is nu in balbezit. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 2:0

20e minuut.
Inworp. Burkhardt met een snelle inworp. Sroczyński met een sublieme pass. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 2:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayramoğlu met een sublieme pass. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt draait met de bal, schiet en ... Hasselhoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Şoimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayramoğlu speelt de bal door. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. Hasselhoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 3:1

40e minuut.
Daar is Laane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laane geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 50%, FC Blue Angels 50%.
F.C. Bears - FC Blue Angels 3:2

46e minuut.
Hicko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Subbarayan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Carbonell met een snel genomen vrije trap. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Burkhardt is nu in balbezit. Sroczyński onderschept slim de pass. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Sroczyński de bal. Sroczyński passt de bal met de wreef. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Bears - FC Blue Angels 3:3

53e minuut.
Burkhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sroczyński met een sublieme pass. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 3:4

58e minuut.
Burkhardt met de inworp. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal zonder na te denken. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Abd El-Hafez met een harde bal richting middenveld. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sroczyński speelt de bal door. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Hafez speelt de bal door. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. Hicko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Buclea geeft een lange en hoge pass. Subbarayan kopt de bal weg. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança met een sublieme pass. Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abd El-Hafez met een sublieme pass. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap. Hicko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Bears - FC Blue Angels 4:4

74e minuut.
Buclea met een sublieme pass. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal met de wreef. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 4:5

80e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Hafez met een sublieme pass. Klungelig pakt Burkhardt de bal. Burkhardt schiet op doel. Hicko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hicko trapt de bal weg. Subbarayan kopt de bal weg. Hicko met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FC Blue Angels 4:6

86e minuut.
Subbarayan met een snelle inworp. Buclea is nu in balbezit. Buclea passt de bal zonder na te denken. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 53%, FC Blue Angels 47%.
F.C. Bears - FC Blue Angels 4:6