Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wygra_sedzia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4847
wygra_sedzia Can Canyameres
433m Tactiek 433Personalizada
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Siarkowski kopt de bal weg. Cebula rent richting de bal. Cebula geeft een lange en hoge pass. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl geeft een hoge lob. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Okun speelt de bal door. Guzmán Torres kopt de bal weg. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Can Canyameres 1:0

23e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Guzmán Torres heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán Torres passt de bal zonder na te denken. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Budnicki passt de bal met de wreef. Siarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kohl geeft een lange en hoge pass. Budnicki kopt de bal weg. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Okun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Siarkowski geeft een hoge lob. Inworp. Kohl met de inworp. Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Devan verovert de bal door een tackle van achteren. Devan geeft een lange en hoge pass. De Laere heeft problemen om de bal te vangen. De Laere geeft de bal voor. Budnicki is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Can Canyameres 2:0

43e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl passt de bal in één keer door. Guzmán Torres speelt de bal door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Okun bokst de bal weg.

44e minuut.
Cebula kopt de bal weg. Kiên Trung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzmán Torres probeert naar een medespeler te passen. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 33%, Can Canyameres 67%.
wygra_sedzia - Can Canyameres 2:0

47e minuut.
Devan kopt de bal weg. Kiên Trung rent richting de bal. Kiên Trung passt de bal met de wreef. Aronsson is nu in balbezit. Aronsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl onderschept slim de pass. Kohl speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Okun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Can Canyameres 3:0

55e minuut.
De Laere kopt de bal weg. Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal in één keer door. Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Siarkowski onderschept slim de pass. De Laere is nu in balbezit. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki kan de bal niet met de borst controleren. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Okun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Motta kopt de bal weg. Cienciała rent richting de bal. Alvariños verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán Torres met een sublieme pass. Kohl geeft de bal voor. Okun bokst de bal weg.

79e minuut.
Dzieniszewski met een sublieme pass. Cebula geeft een lange en hoge pass. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Okun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kiên Trung is nu in balbezit. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres met een sublieme pass. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Can Canyameres 4:0

84e minuut.
Guzmán Torres passt de bal met de wreef. Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal zonder na te denken. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Okun bokst de bal weg. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Can Canyameres 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 33%, Can Canyameres 67%.
wygra_sedzia - Can Canyameres 5:0