Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Zaubersturm Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5026
Zaubersturm Olympique Lyon 1902
5*3*2*Mod Tactiek 352
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 32.4
formidable Schieten average
good Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Biskup neemt de hoekschop. Klungelig pakt Reitgaßl de bal. Maizena is nu in balbezit. Maizena draait met de bal, schiet en ... Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 1:0

3e minuut.
Bertsch rent richting de bal. Maizena onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pischel. Maizena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szojda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mijal onderschept slim de pass. Mijal speelt de bal door. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 2:0

11e minuut.
Iken probeert naar een medespeler te passen. Szojda met een sublieme pass. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 3:0

12e minuut.
Biskup met een snelle inworp. Szojda is nu in balbezit. Szojda passt de bal zonder na te denken. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl schiet op doel. Konradowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Brae bereikt de bal nog maar net als eerste. Brae met een sublieme pass. Tengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Wysopal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 3:1

18e minuut.
Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Pischel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 4:1

20e minuut.
Klupsch passt de bal met de wreef. Szojda heeft problemen om de bal te vangen. Szojda met een sublieme pass. Klungelig pakt Reitgaßl de bal. Reitgaßl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Madej speelt de bal door. Reitgaßl rent richting de bal. Babinski is nu in balbezit. Reitgaßl onderschept slim de pass. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szojda speelt de bal door. Biskup is nu in balbezit. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Biskup geeft een lange en hoge pass. Szojda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Biskup geeft een lange en hoge pass. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej passt de bal in één keer door. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Iken passt de bal in één keer door. Szojda probeert naar een medespeler te passen. Pischel heeft problemen om de bal te vangen. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szojda is nu in balbezit. Bertsch begaat een overtreding. Szojda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maizena krijgt zijn hoofd ertegen. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mijal geeft een hoge lob. Maizena kopt de bal weg. Pröll rent richting de bal. Reitgaßl onderschept slim de pass. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 5:1

42e minuut.
Hartmann probeert de bal aan de voet te houden. Szojda rent richting de bal. Szojda passt de bal zonder na te denken. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Babinski passt de bal met de wreef. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann speelt de bal door. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biskup rent richting de bal. Biskup haalt uit met een fantastische trap. Reitgaßl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 33%, Olympique Lyon 1902 67%.
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 5:1

46e minuut.
Tengler passt de bal met de wreef. Bertsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 6:1

54e minuut.
Madej probeert naar een medespeler te passen. Szojda rent richting de bal. Szojda geeft de bal voor. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Raudhein geeft een lange en hoge pass. Maizena is nu in balbezit. Maizena met een sublieme pass. Reitgaßl rent richting de bal. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 7:1

72e minuut.
Szojda rent richting de bal. Szojda passt de bal met de wreef. Babinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl onderschept slim de pass. Reitgaßl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl passt de bal in één keer door. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 8:1

82e minuut.
Tengler rent richting de bal. Raudhein onderschept slim de pass. Raudhein geeft de bal voor. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reitgaßl is nu in balbezit. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 9:1

86e minuut.
Biskup passt de bal met de wreef. Szojda is nu in balbezit. Szojda passt de bal met de wreef. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 26%, Olympique Lyon 1902 74%.
Zaubersturm - Olympique Lyon 1902 10:1