Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5583
Inter-ENA Fagaras FC INTERNATIONALE
523 Tactiek Dezertorii
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 51.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Rousák rent richting de bal. Rousák passt de bal in één keer door. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Mvila probeert de bal aan de voet te houden. Dordoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Seppi is nu in balbezit. Sočejevas is nu in balbezit. Seppi begaat een overtreding. Seppi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż geeft een lange en hoge pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Spiridon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 1:0

12e minuut.
Tuấn Dũng is nu in balbezit. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng onderschept slim de pass. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng schiet op doel. Spiridon bokst de bal weg. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 2:0

17e minuut.
Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Spiridon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 3:0

18e minuut.
Rousák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousák passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 4:0

21e minuut.
Sočejevas onderschept slim de pass. Coc is nu in balbezit. Iţic maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Iţic moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iţic schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Butcaru met de inworp. Mordak rent richting de bal. Mordak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rousák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roşca is nu in balbezit. Roşca speelt de bal door. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Dordoni bokst de bal weg. Szaleniec heeft problemen om de bal te vangen. Fournarakis met een sublieme pass. Roşca met een sublieme pass. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Dordoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż passt de bal in één keer door. Szaleniec geeft een hoge lob. Tołyż rent richting de bal. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Brocea met een sublieme pass. Alexa is nu in balbezit. Alexa geeft een hoge lob. Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis geeft de bal voor. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 5:0

42e minuut.
Tołyż rent richting de bal. Amstel geeft de bal voor. Chiper rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru geeft een lange en hoge pass. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mordak zal de hoekschop nemen. Tołyż probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Dũng rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 40%, FC INTERNATIONALE 60%.
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 6:0

46e minuut.
Exousidis komt het veld opgelopen. Razim komt het veld opgelopen. Matak komt het veld opgelopen. Telvi komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Amstel rent richting de bal. Amstel probeert naar een medespeler te passen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 7:0

53e minuut.
Daar is Razim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa begaat een overtreding. Razim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mordak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amstel heeft problemen om de bal te vangen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Exousidis is nu in balbezit. Rousák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Exousidis. Rousák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rousák kan niet meer verder spelen. Mendalka komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Mvila de bal. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

62e minuut.
Mvila is nu in balbezit. Mvila passt de bal met de wreef. Sočejevas heeft problemen om de bal te vangen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Spiridon trapt de bal weg. Mendalka kopt de bal weg. Mvila is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Coc schiet op doel. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Roşca speelt de bal door. Mendalka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mvila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc onderschept slim de pass. Coc haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Alexa onderschept slim de pass. Alexa speelt de bal door. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 7:1

83e minuut.
Exousidis rent richting de bal. Mendalka verovert de bal door een tackle van achteren. Mendalka geeft de bal voor. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca passt de bal zonder na te denken. Razim is nu in balbezit. Razim draait met de bal, schiet en ... Spiridon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 8:1

90e minuut.
Seppi met een sublieme pass. Roşca speelt de bal door. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 59%, FC INTERNATIONALE 41%.
Inter-ENA Fagaras - FC INTERNATIONALE 8:2