Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:34
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: MARCHEWKOWE POLE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5298
POLONIA GRYFINO Ratele vesele
laga Tactiek 343
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 48.7
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Andaluz passt de bal met de wreef. Wożniak rent richting de bal. Przybyś probeert naar een medespeler te passen. Wożniak rent richting de bal. Wożniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fərəcov is nu in balbezit. Spoczyński is nu in balbezit. Dilberović onderschept slim de pass. Dilberović schiet op doel. Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 0:1

19e minuut.
Rybkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Puglisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglisi passt de bal zonder na te denken. Fərəcov rent richting de bal. Fərəcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 0:2

24e minuut.
Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybyś. Sirias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdinand met een snel genomen vrije trap. Wożniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 1:2

27e minuut.
Fengler is nu in balbezit. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias passt de bal zonder na te denken. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 2:2

28e minuut.
Wożniak onderschept slim de pass. Wożniak met een sublieme pass. Sirias is nu in balbezit. Sirias draait met de bal, schiet en ... Véron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Banaszek met een snelle inworp. Rybkowski is nu in balbezit. Betlejewski begaat een overtreding. Betlejewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Spoczyński is nu in balbezit. Spoczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andaluz met een snelle inworp. Botella geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Reinoso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szałachowski kopt de bal weg. Wożniak rent richting de bal. Wożniak schiet op doel. Véron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 3:2

35e minuut.
Szałachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Botella is nu in balbezit. Botella geeft de bal voor. Puglisi rent richting de bal. Puglisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Reinoso met een harde bal richting middenveld. Păcală kopt de bal weg. Daar is Sebok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 4:2

43e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Sirias rent richting de bal. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak schiet op doel. Véron bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA GRYFINO 48%, Ratele vesele 52%.
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 4:2

62e minuut.
Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wożniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Szałachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wożniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wożniak draait met de bal, schiet en ... Véron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Przybyś kopt de bal weg. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand passt de bal met de wreef. Sirias is nu in balbezit. Sirias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sirias rent richting de bal. Sirias passt de bal met de wreef. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak draait met de bal, schiet en ... Véron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 5:2

76e minuut.
Rybkowski rent richting de bal. Fərəcov onderschept slim de pass. Fərəcov passt de bal met de wreef. Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vaillant onderschept slim de pass. Păcală rent richting de bal. Păcală met een sublieme pass. Wożniak rent richting de bal. Wożniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rybkowski passt de bal zonder na te denken. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias probeert naar een medespeler te passen. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rybkowski onderschept slim de pass. Rybkowski passt de bal zonder na te denken. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias draait met de bal, schiet en ... Véron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 6:2

90e minuut.
Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias speelt de bal door. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA GRYFINO 51%, Ratele vesele 49%.
POLONIA GRYFINO - Ratele vesele 7:2