Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Schneefeld Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6886
Schneemannshausen Kickers Höudi
New 3-3-2-2 CA Tactiek Classic Modern W
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
45.1 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Salvischiani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fuentes de bal. Waffler rent richting de bal. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:1

3e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Schwalbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrátný de bal. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:2

10e minuut.
Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias onderschept slim de pass. Elias passt de bal met de wreef. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bajda verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs rent richting de bal. Schwalbe verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy rent richting de bal. Curdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Waffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waffler passt de bal met de wreef. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aufschlaeger rent richting de bal. Vrátný begaat een overtreding. Aufschlaeger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waffler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Curdy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Casalini geeft een lange en hoge pass. Salvischiani kopt de bal weg. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:3

34e minuut.
Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Vrátný begaat een overtreding. Waffler raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Cabo met een snel genomen vrije trap. Salvischiani heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:4

38e minuut.
Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe met een sublieme pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 60%, Kickers Höudi 40%.
Schneemannshausen - Kickers Höudi 0:5

51e minuut.
Bajda neemt vlug de vrije trap. Aeschlimann is nu in balbezit. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parra krijgt een gele kaart. Aeschlimann raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aeschlimann neemt zijn aanloop. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 1:5

54e minuut.
Bärlocher is nu in balbezit. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger geeft de bal voor. Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler geeft de bal voor. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Studer is nu in balbezit. Aeschlimann rent richting de bal. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. Vrátný rent richting de bal. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger schiet op doel. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Kickers Höudi 1:6

87e minuut.
Bajda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 54%, Kickers Höudi 46%.
Schneemannshausen - Kickers Höudi 1:6