Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Testikel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6918
Dirty Harry Chiles Mexicanos
attacke Tactiek Griffe du Dragon
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Weinert rent richting de bal. Weinert met een sublieme pass. Baumgärtner heeft problemen om de bal te vangen. Żuchnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Falkenburg de bal. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik met een snelle inworp. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski geeft een hoge lob. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Laplace heeft problemen om de bal te vangen. Laplace passt de bal met de wreef. Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft de bal voor. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler passt de bal zonder na te denken. Cinar is nu in balbezit. Cinar haalt uit met een fantastische trap. Delmotte probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferrer speelt de bal door. Daar is Carnus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esser bereikt de bal nog maar net als eerste. Esser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:0

21e minuut.
Delmotte probeert naar een medespeler te passen. van Loen met een sublieme pass. Bayle rent richting de bal. Bayle geeft de bal voor. van Loen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:1

22e minuut.
Esser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrer. Esser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrer speelt de bal door. Ohnheiser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Esser rent richting de bal. Esser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle geeft een lange en hoge pass. van Loen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willimowski met een snelle inworp. Carnus rent richting de bal. Carnus geeft een lange en hoge pass. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baumgärtner passt de bal met de wreef. Żuchnik speelt de bal door. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft de bal voor. van Loen krijgt zijn hoofd ertegen. Juganaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
van Loen haalt uit met een fantastische trap. Falkenburg kopt de bal weg. Tokarzewski speelt de bal door. Laplace probeert de bal met de borst te controleren. Laplace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
van Loen passt de bal zonder na te denken. Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft de bal voor. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Juganaru bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Baumgärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Berre probeert naar een medespeler te passen. Weinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace onderschept slim de pass. Laplace schiet op doel. Juganaru bokst de bal weg. Laplace geeft een hoge lob. van Loen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 76%, Chiles Mexicanos 24%.
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:3

48e minuut.
Tokarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Tokarzewski met een sublieme pass. Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft een lange en hoge pass. van Loen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Bayle rent richting de bal. Bayle geeft de bal voor. van Loen krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Weinert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 1:4

60e minuut.
Laplace kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuentes de bal. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel. Juganaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Rusin geeft een hoge lob. Laplace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weinert. Laplace wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Willimowski rent richting de bal. Bayle onderschept slim de pass. Bayle speelt de bal door. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Juganaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bayle passt de bal in één keer door. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Juganaru bokst de bal weg.

69e minuut.
Le Berre geeft de bal voor. Falkenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen onderschept slim de pass. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Ferrer met een snelle inworp. Willimowski speelt de bal door. Esser bereikt de bal nog maar net als eerste. Esser haalt uit met een fantastische trap. Ramonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 2:4

75e minuut.
Ohnheiser controleert de bal met de borst. Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenburg geeft een lange en hoge pass. Cinar rent richting de bal. Cinar haalt uit met een fantastische trap. Ramonda bokst de bal weg.

84e minuut.
Bayle met de inworp. Daar is Carnus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnus geeft een lange en hoge pass. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Żuchnik kopt de bal weg. Willimowski heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een hoge lob. Juganaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 2:5

88e minuut.
Bayle onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bayle de bal. Bayle geeft een lange en hoge pass. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal. Juganaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 67%, Chiles Mexicanos 33%.
Dirty Harry - Chiles Mexicanos 2:5