Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Team Wrocław Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4246
Team Wrocław United Toruń
fif3 Tactiek sikalafa
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 39.8
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


12e minuut.
Zagdański kan de bal niet met de borst controleren. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagdański. Zagdański krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Moreno Verdu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański met de inworp. Teodoro geeft een hoge lob. Cienciała maakt een snoekduik en kopt de bal. Janibekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Garcé de bal. Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal met de wreef. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. Janibekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Teodoro geeft de bal voor. Defilippis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel. Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 1:0

31e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Zagdański met een sublieme pass. Yağız is nu in balbezit. Yağız geeft een lange en hoge pass. Cienciała springt en kopt de bal. Janibekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 2:0

38e minuut.
Moreno Verdu geeft een lange en hoge pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal met de wreef. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Janibekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Eigler onderschept slim de pass. Cienciała is nu in balbezit. Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Teodoro geeft een hoge lob. Moreno Verdu heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel. Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 3:0

43e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea geeft een hoge lob. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 34%, United Toruń 66%.
Team Wrocław - United Toruń 4:0

53e minuut.
Yağız rent richting de bal. Yağız geeft een lange en hoge pass. Moreno Verdu probeert de bal aan de voet te houden. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Teodoro is nu in balbezit. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Yağız met een sublieme pass. Zagdański geeft de bal voor. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Janibekyan trapt de bal weg van het doel. Garcé met een sublieme pass. Daar is Eigler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. Janibekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Teodoro geeft een hoge lob. Defilippis probeert de bal aan de voet te houden. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. Janibekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Moreno Verdu met een snelle inworp. Zagdański geeft de bal voor. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 26%, United Toruń 74%.
Team Wrocław - United Toruń 4:0