Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Graceland
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4815
Armoton Kanuuna Armteam
433 I Surrender Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 46.5
outstanding Schieten average
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Huhta geeft een hoge lob. Pehkola is nu in balbezit. Furtado onderschept slim de pass. Furtado geeft een hoge lob. Hodler springt en kopt de bal. Laine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye verovert de bal door een tackle van achteren. Lahaye geeft een hoge lob. Daskalov krijgt zijn hoofd ertegen. Osmochescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lahaye rent richting de bal. Lahaye geeft een hoge lob. Daskalov kopt de bal weg. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ... Osmochescu bokst de bal weg.

15e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Bejan geeft een lange en hoge pass. Myllysaari probeert naar een medespeler te passen. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kotiniemi geeft de bal voor. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehkola schiet op doel. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov schiet op doel. Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotiniemi is nu in balbezit. Kotiniemi passt de bal zonder na te denken. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Huhta geeft een lange en hoge pass. Rosero kopt de bal weg. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft de bal voor. Daskalov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahaye met de inworp. Myllysaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllysaari geeft een lange en hoge pass. Daskalov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan rent richting de bal. Bejan geeft een hoge lob. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Huhta verovert de bal door een tackle van achteren. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Daskalov kopt de bal weg. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ... Osmochescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ilonkowski geeft een hoge lob. Horcajada is nu in balbezit. Horcajada met een sublieme pass. Petäjäkangas is nu in balbezit. Petäjäkangas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 37%, Armteam 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armoton Kanuuna - Armteam 0:0

48e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Huhta onderschept slim de pass. Pärgmaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pärgmaa krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Myllysaari zal de hoekschop nemen. Kotiniemi kopt de bal weg. Daar is Furtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Armteam 1:0

65e minuut.
Huhta onderschept slim de pass. Huhta geeft de bal voor. Kotiniemi kopt de bal weg. Daskalov rent richting de bal. Daskalov schiet op doel. Osmochescu bokst de bal weg. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola schiet op doel. Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lahaye rent richting de bal. Lahaye geeft een hoge lob. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Armteam 2:0

75e minuut.
Myllysaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllysaari geeft de bal voor. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola draait met de bal, schiet en ... Osmochescu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lahaye zal de hoekschop nemen. Pehkola krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Osmochescu trapt de bal weg. Petäjäkangas is nu in balbezit. Petäjäkangas geeft een hoge lob. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Salolainen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Salolainen is nu in balbezit. Salolainen geeft de bal voor. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osmochescu bokst de bal weg. Furtado geeft een hoge lob. Horcajada is nu in balbezit. Petäjäkangas is nu in balbezit. Petäjäkangas geeft de bal voor. Daar is Daskalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 24%, Armteam 76%.
Armoton Kanuuna - Armteam 2:0