Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Comum Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1692
Comum Marajoara F C
Campeã Tactiek 352
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 35
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


24e minuut.
Səfərov draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal aan de voet te houden. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. Pará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Marajoara F C 1:0

40e minuut.
Kehl is nu in balbezit. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comum - Marajoara F C 2:0

42e minuut.
Səfərov onderschept slim de pass. Səfərov speelt de bal door. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Pará probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 51%, Marajoara F C 49%.
Comum - Marajoara F C 2:0

46e minuut.
Rambert komt het veld opgelopen. Rizelioğlu komt het veld opgelopen. Muguruza komt het veld opgelopen. Stono komt het veld opgelopen. Lönnroth komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lönnroth geeft een lange en hoge pass. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal met de wreef. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga schiet op doel. Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Saldanha komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert geeft een lange en hoge pass. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lönnroth geeft een hoge lob. Saldanha rent richting de bal. Quang Huy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quang Huy krijgt een gele kaart. Saldanha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawidowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comum 42%, Marajoara F C 58%.
Comum - Marajoara F C 2:0