Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Noal F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8323
Noal F.C. Chiretas
4.1.3.2 IZ 1.4 Tactiek bicho31
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 25.8
adequate Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abigantus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Pedro. Abigantus raakt geblesseerd tijdens het duel. Maziarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruige heeft problemen om de bal te vangen. Ruige passt de bal met de wreef. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zarco is nu in balbezit. Abigantus verovert de bal door een tackle van achteren. Olondris rent richting de bal. Abigantus onderschept slim de pass. Abigantus haalt uit met een fantastische trap. López Ufarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lam passt de bal in één keer door. Ruige rent richting de bal. Ruige passt de bal in één keer door. Abigantus rent richting de bal. Abigantus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - Chiretas 1:0

43e minuut.
Maziarczyk speelt de bal door. Ruige is nu in balbezit. Ruige probeert naar een medespeler te passen. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noal F.C. 26%, Chiretas 74%.
Noal F.C. - Chiretas 1:0

56e minuut.
Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruige speelt de bal door. Lam is nu in balbezit. Lam probeert naar een medespeler te passen. Piesiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ruige is nu in balbezit. Ruige geeft een hoge lob. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesiewicz met de inworp. Lam is nu in balbezit. Lam geeft de bal voor. Ruige maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olondris rent richting de bal. Olondris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gama da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lam geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Maziarczyk passt de bal zonder na te denken. Ruige rent richting de bal. Ruige probeert naar een medespeler te passen. Lam geeft een lange en hoge pass. Abigantus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruige met een sublieme pass. Lam rent richting de bal. Lam geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Noal F.C. - Chiretas 2:0

80e minuut.
Piesiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Beade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lam onderschept slim de pass. Lam geeft een hoge lob. López Ufarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Beade kopt de bal weg. Lam met een sublieme pass. Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruige geeft een lange en hoge pass. Abigantus springt en kopt de bal. López Ufarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noal F.C. 22%, Chiretas 78%.
Noal F.C. - Chiretas 2:0