Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Real Wrocław PPM Katowice
TPF D2 2 WINGS Tactiek ekstra def
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 64.9
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Sakıba geeft een hoge lob. Banach kopt de bal weg. La Ling is nu in balbezit. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Glonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - PPM Katowice 0:1

7e minuut.
Inworp. Báez met een snelle inworp. Reinard speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Śliż geeft de bal voor. Klungelig pakt Lezcano de bal. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap. Glonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Reinard met een sublieme pass. Dulev is nu in balbezit. Dulev geeft een hoge lob. Moudime kopt de bal weg. Barrientos geeft een hoge lob. Glonek bokst de bal weg. La Ling probeert de bal met de borst te controleren. La Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - PPM Katowice 0:2

35e minuut.
Śliż geeft een lange en hoge pass. Banach is nu in balbezit. Banach probeert naar een medespeler te passen. La Ling is nu in balbezit. La Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling onderschept slim de pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - PPM Katowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 64%, PPM Katowice 36%.
Fc Real Wrocław - PPM Katowice 0:3

46e minuut.
Fabíny komt het veld opgelopen. Claeys komt het veld opgelopen. Rooney komt het veld opgelopen. Morgenegg komt het veld opgelopen.

57e minuut.
La Ling is nu in balbezit. Rooney maakt een afschuwelijke overtreding. La Ling raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. La Ling neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Morgenegg met een sublieme pass. Zaghi kopt de bal weg. La Ling rent richting de bal. La Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Krzymiński is nu in balbezit. Reinard met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft de bal voor. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Báez geeft de bal voor. Chrabąszcz met een sublieme pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een hoge lob. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Reinard probeert naar een medespeler te passen. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabíny. Fabíny krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Śliż geeft een lange en hoge pass. La Ling is nu in balbezit. Rooney legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! La Ling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. La Ling neemt de penalty, wat een uithaal! Morgenegg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Rooney onderschept slim de pass. Fabíny rent richting de bal. Banach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banach krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Reinard speelt de bal door. La Ling is nu in balbezit. La Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Moudime kopt de bal weg. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal zonder na te denken. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Morgenegg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dulev rent richting de bal. Banach verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Báez neemt de hoekschop. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 63%, PPM Katowice 37%.
Fc Real Wrocław - PPM Katowice 0:3