Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Fighters Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3930
FC Fighters Sky Monsters
442wing-1 Tactiek hidden_players
48% Balbezit 52%
5% Spel op eigen helft 95%
55 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 50.5
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitmuntend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Uusõus probeert naar een medespeler te passen. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal zonder na te denken. Real rent richting de bal. Real haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

3e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real passt de bal met de wreef. Uusõus rent richting de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 1:0

5e minuut.
Frăţilă met de inworp. Uusõus met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 2:0

7e minuut.
Humiecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Resnik komt het veld opgelopen. Neagoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matulewicz is nu in balbezit. Frăţilă begaat een overtreding. Frăţilă krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Real is nu in balbezit. Real met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 3:0

11e minuut.
Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe speelt de bal door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real geeft de bal voor. Uusõus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 4:0

12e minuut.
Frăţilă met een snelle inworp. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe geeft een hoge lob. Cojocaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 5:0

15e minuut.
Real passt de bal in één keer door. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 6:0

16e minuut.
Klungelig pakt Real de bal. Real speelt de bal door. Klungelig pakt Uusõus de bal. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus speelt de bal door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Uusõus onderschept slim de pass. Uusõus passt de bal met de wreef. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 7:0

21e minuut.
Uusõus passt de bal met de wreef. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Siewkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 8:0

22e minuut.
Cojocaru kopt de bal weg. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus passt de bal zonder na te denken. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 9:0

26e minuut.
Garner met een sublieme pass. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real met een sublieme pass. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 10:0

28e minuut.
Klungelig pakt Resnik de bal. Uusõus rent richting de bal. Uusõus passt de bal zonder na te denken. Real rent richting de bal. Real draait met de bal, schiet en ... Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 11:0

30e minuut.
Uusõus verovert de bal door een tackle van achteren. Uusõus passt de bal zonder na te denken. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Real heeft problemen om de bal te vangen. Real draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 12:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frăţilă met een snelle inworp. Uusõus met een sublieme pass. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Uusõus verovert de bal door een tackle van achteren. Uusõus geeft de bal voor. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Siewkowski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frăţilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Uusõus passt de bal in één keer door. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 13:0

38e minuut.
Real rent richting de bal. Real passt de bal in één keer door. Daar is Uusõus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 14:0

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frăţilă neemt de hoekschop. Uusõus rent richting de bal. Uusõus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 15:0

40e minuut.
Frăţilă passt de bal zonder na te denken. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus passt de bal met de wreef. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă passt de bal zonder na te denken. Garner met een sublieme pass. Real heeft problemen om de bal te vangen. Real geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 16:0

43e minuut.
Klungelig pakt Resnik de bal. Uusõus rent richting de bal. Uusõus passt de bal in één keer door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Real passt de bal in één keer door. Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 6%, Sky Monsters 94%.
FC Fighters - Sky Monsters 17:0

46e minuut.
Sfouggaras komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Uusõus verovert de bal door een tackle van achteren. Stones is nu in balbezit. Cojocaru onderschept slim de pass. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Buclea heeft problemen om de bal te vangen. Buclea met een sublieme pass. Real met een sublieme pass. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Uusõus passt de bal zonder na te denken. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 18:0

57e minuut.
Frăţilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neagoe geeft de bal voor. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 19:0

59e minuut.
Bianchini passt de bal met de wreef. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frăţilă zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uusõus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 20:0

61e minuut.
Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru met een sublieme pass. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 21:0

62e minuut.
Lesiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frăţilă met de inworp. Neagoe geeft een lange en hoge pass. Cojocaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Siewkowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Real heeft problemen om de bal te vangen. Real speelt de bal door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 22:0

65e minuut.
Garner met een sublieme pass. Real is nu in balbezit. Real passt de bal in één keer door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru schiet op doel. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 23:0

67e minuut.
Frăţilă speelt de bal door. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 24:0

68e minuut.
Uusõus probeert naar een medespeler te passen. Real rent richting de bal. Real passt de bal zonder na te denken. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski bokst de bal weg. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 25:0

70e minuut.
Inworp. Frăţilă met de inworp. Neagoe geeft een lange en hoge pass. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Uusõus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 26:0

72e minuut.
Real is nu in balbezit. Real speelt de bal door. Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 27:0

74e minuut.
Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Real speelt de bal door. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 28:0

78e minuut.
Real rent richting de bal. Real passt de bal in één keer door. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 29:0

79e minuut.
Pełszyk passt de bal in één keer door. Inworp. Frăţilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusõus rent richting de bal. Uusõus geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Frăţilă met de inworp. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus geeft een lange en hoge pass. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 30:0

81e minuut.
Inworp. Frăţilă met de inworp. Sfouggaras verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru passt de bal in één keer door. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 31:0

85e minuut.
Garner met een sublieme pass. Real is nu in balbezit. Real met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Neagoe speelt de bal door. Real met een sublieme pass. Daar is Uusõus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusõus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Neagoe probeert de bal met de borst te controleren. Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe geeft een lange en hoge pass. Cojocaru springt en kopt de bal. Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real speelt de bal door. Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Siewkowski bokst de bal weg. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Sky Monsters 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 3%, Sky Monsters 97%.
FC Fighters - Sky Monsters 32:0