Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: aek2012 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4432
aek2012 Venice United
4 3 3 IOYL Tactiek Labor Party
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 34.1
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Turan heeft problemen om de bal te vangen. Sarna speelt de bal door. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 1:0

9e minuut.
Sarna geeft de bal voor. Tsilichristos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Wulf neemt de hoekschop. Amazonense krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Wulf geeft de bal voor. Guadagni probeert de bal met de borst te controleren. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 2:0

12e minuut.
Rossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya rent richting de bal. Daar is Bedoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedoya draait met de bal, schiet en ... Attardo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 3:0

13e minuut.
Amazonense draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Attardo met een harde bal richting middenveld. Daar is De Wulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Wulf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De Wulf rent richting de bal. De Wulf geeft een hoge lob. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 4:0

16e minuut.
Angelucci passt de bal in één keer door. Azubuike probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... Attardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. De Wulf rent richting de bal. De Wulf passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos schiet op doel. Attardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp geeft een hoge lob. Amazonense kopt de bal weg. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 5:0

24e minuut.
Tsilichristos onderschept slim de pass. Attardo met een sublieme pass. De Wulf kopt de bal weg. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... Attardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. De Wulf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedoya met een sublieme pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 6:0

30e minuut.
Azubuike heeft problemen om de bal te vangen. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos passt de bal in één keer door. Amazonense rent richting de bal. Amazonense draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Attardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Attardo trapt de bal weg van het doel. Sarna kopt de bal weg. Amazonense rent richting de bal. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Attardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 7:0

34e minuut.
De Wulf probeert naar een medespeler te passen. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya met een sublieme pass. Klungelig pakt Amazonense de bal. Amazonense schiet op doel. Attardo bokst de bal weg. Attardo met een sublieme pass. Tsilichristos kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 8:0

37e minuut.
Sarna onderschept slim de pass. Sarna probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Attardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 9:0

40e minuut.
Sarna rent richting de bal. Nepomuceno onderschept slim de pass. Nepomuceno speelt de bal door. Angelucci rent richting de bal. Angelucci draait met de bal, schiet en ... Mitarakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sarna kopt de bal weg. Daar is De Wulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amazonense is nu in balbezit. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Attardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 21%, Venice United 79%.
aek2012 - Venice United 10:0

51e minuut.
Angelucci controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Wulf maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lazzara rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Attardo bokst de bal weg.

52e minuut.
Franceschelli passt de bal zonder na te denken. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Macone onderschept slim de pass. Macone passt de bal zonder na te denken. De Wulf rent richting de bal. De Wulf geeft de bal voor. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 11:0

56e minuut.
Azubuike is nu in balbezit. De Wulf onderschept slim de pass. De Wulf geeft een hoge lob. Sarna rent richting de bal. Sarna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Macone rent richting de bal. Macone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Wulf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bedoya kopt de bal weg. Rossoni rent richting de bal. Amazonense onderschept slim de pass. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Attardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 12:0

80e minuut.
Sarna heeft problemen om de bal te vangen. Sarna passt de bal zonder na te denken. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 13:0

82e minuut.
Tsilichristos is nu in balbezit. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Attardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 14:0

86e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Bedoya met een sublieme pass. Amazonense rent richting de bal. Amazonense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Venice United 15:0

87e minuut.
Csúri geeft de bal voor. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf schiet op doel. Attardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 25%, Venice United 75%.
aek2012 - Venice United 15:0