Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Wilcze Pola Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5268
KS Wilcze Pola SAN ESCOBAR
original2 Tactiek gti
55% Balbezit 45%
7% Spel op eigen helft 93%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 51.2
solide Schieten redelijk
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Meinl heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk speelt de bal door. Padilla speelt de bal door. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap. Östman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Del monte met een snelle inworp. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Király is nu in balbezit. Király schiet op doel. Östman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pawelczyk met een sublieme pass. Meinl rent richting de bal. Meinl speelt de bal door. Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 1:0

9e minuut.
Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl speelt de bal door. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Meinl rent richting de bal. Meinl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 2:0

13e minuut.
Chkaf met een sublieme pass. Del monte speelt de bal door. Meinl met een sublieme pass. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Östman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Del monte rent richting de bal. Del monte geeft de bal voor. Meinl rent richting de bal. Meinl haalt uit met een fantastische trap. Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 3:0

26e minuut.
Király is nu in balbezit. Király passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ... Östman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 4:0

29e minuut.
Del monte met de inworp. Király probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. Östman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 5:0

31e minuut.
Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçan onderschept slim de pass. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Del monte is nu in balbezit. Del monte passt de bal zonder na te denken. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 6:0

35e minuut.
Padilla rent richting de bal. Iţic onderschept slim de pass. Iţic met een sublieme pass. Vide is nu in balbezit. Vide haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pleavă is nu in balbezit. Pleavă passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Östman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 7:0

43e minuut.
Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Del monte passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 8:0

44e minuut.
Leszek met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del monte met de inworp. Király speelt de bal door. Meinl speelt de bal door. Östman bokst de bal weg.

45e minuut.
Király probeert naar een medespeler te passen. Meinl rent richting de bal. Meinl haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 8%, SAN ESCOBAR 92%.
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 8:0

46e minuut.
Chkaf is nu in balbezit. Chkaf passt de bal zonder na te denken. Meinl probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. Östman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Király rent richting de bal. Király draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 9:0

50e minuut.
Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Östman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 10:0

53e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă passt de bal zonder na te denken. Meinl speelt de bal door. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meinl is nu in balbezit. Padilla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 11:0

55e minuut.
Chkaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Király rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iţic. Iţic krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Chkaf passt de bal in één keer door. Pleavă rent richting de bal. Pleavă met een sublieme pass. Meinl is nu in balbezit. Meinl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl draait met de bal, schiet en ... Östman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Király rent richting de bal. Király probeert naar een medespeler te passen. Meinl is nu in balbezit. Meinl draait met de bal, schiet en ... Östman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 12:0

66e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Chkaf rent richting de bal. Chkaf passt de bal zonder na te denken. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ... Östman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 13:0

70e minuut.
Chkaf met een snelle inworp. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl schiet op doel. Östman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Meinl rent richting de bal. Meinl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Meinl speelt de bal door. Klungelig pakt Padilla de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Király krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del monte met een snelle inworp. Iţic onderschept slim de pass. Meinl is nu in balbezit. Meinl draait met de bal, schiet en ... Östman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Östman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Haraldseid verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf met een sublieme pass. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Koçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 6%, SAN ESCOBAR 94%.
KS Wilcze Pola - SAN ESCOBAR 13:0