Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ryke Memorial
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9019
EKB Dream Team Football Klub
4-3-3 Tactiek 005
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Schuster heeft problemen om de bal te vangen. N`Dione rent richting de bal. Solaimathi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Solaimathi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Cizalj met een sublieme pass. Klungelig pakt Eremia de bal. Eremia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt N`Dione de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. Solt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Veér geeft een hoge lob. Inworp. Börekçi met een snelle inworp. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione schiet op doel. Solt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Börekçi geeft de bal voor. Vecsei kopt de bal weg. Daar is Hajba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizalj rent richting de bal. Cizalj draait met de bal, schiet en ... Solt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Vecsei kopt de bal weg. Bieniecki is nu in balbezit. Bieniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eremia rent richting de bal. Hajba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eremia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lionello met een snel genomen vrije trap. Daar is Bieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniecki passt de bal in één keer door. N`Dione heeft problemen om de bal te vangen. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller geeft een hoge lob. Éger bereikt de bal nog maar net als eerste. Éger haalt uit met een fantastische trap. Cheney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniecki rent richting de bal. Keller begaat een overtreding. Bieniecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cizalj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Dione krijgt zijn hoofd ertegen. Solt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fényi rent richting de bal. Fényi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bieniecki de bal. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Fényi onderschept slim de pass. Fényi geeft een hoge lob. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veér is nu in balbezit. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cizalj probeert de bal aan de voet te houden. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj begaat een overtreding. Cizalj krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Solt niet meer kan verder spelen. Száva komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft de bal voor. Vecsei probeert de bal aan de voet te houden. Bieniecki is nu in balbezit. Bieniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Keller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Fényi met een snelle inworp. Klungelig pakt Eremia de bal. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Dream Team Football Klub 0:1

45e minuut.
Börekçi geeft de bal voor. Daar is Vecsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dione rent richting de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. Keller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 76%, Dream Team Football Klub 24%.
EKB - Dream Team Football Klub 0:1

65e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniecki rent richting de bal. Bieniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sznaucer met een sublieme pass. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi passt de bal zonder na te denken. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione schiet op doel. Száva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. N`Dione rent richting de bal. N`Dione schiet op doel. Száva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Dream Team Football Klub 0:2

77e minuut.
Fényi is nu in balbezit. Vecsei begaat een overtreding. Fényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lionello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Dione springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Enītis geeft een lange en hoge pass. Daar is Holló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizalj met een sublieme pass. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Dream Team Football Klub 0:3

88e minuut.
Cizalj speelt de bal door. Fényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényi passt de bal in één keer door. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj geeft een hoge lob. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Dream Team Football Klub 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 69%, Dream Team Football Klub 31%.
EKB - Dream Team Football Klub 0:4