Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:18
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: RANGERS Prato Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1884
RANGERS Prato Punta Cana United Club
only training Tactiek Ford
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 22.6
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarco speelt de bal door. Snitko speelt de bal door. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma haalt uit met een fantastische trap. Tavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mezzasalma geeft de bal voor. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Lubrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccheschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccheschi geeft de bal voor. Snitko controleert de bal met de borst. Snitko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Karyś geeft een hoge lob. Tavera probeert naar een medespeler te passen. Trimarco kopt de bal weg. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Tavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Karyś rent richting de bal. Karyś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarubbi de bal. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cancelliere geeft de bal voor. Limbažnieks is nu in balbezit. Trimarco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trimarco krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inguanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanta geeft een hoge lob. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 1:0

26e minuut.
Snitko rent richting de bal. Mezzasalma rent richting de bal. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Macedo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 2:0

36e minuut.
Snitko passt de bal zonder na te denken. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft een hoge lob. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Macedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mezzasalma controleert de bal met de borst. Mezzasalma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inguanta onderschept slim de pass. Inguanta geeft een hoge lob. Snitko kopt de bal weg. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Tavera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lubrano neemt de hoekschop. Mezzasalma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sarubbi de bal. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel. Tavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 33%, Punta Cana United Club 67%.
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 3:0

46e minuut.
Notararigo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Park rent richting de bal. Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Tavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Limbažnieks passt de bal zonder na te denken. Inguanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanta geeft een lange en hoge pass. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Tavera bokst de bal weg.

55e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Enríquez kopt de bal weg. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco geeft een hoge lob. Snitko krijgt zijn hoofd ertegen. Tavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 4:0

58e minuut.
Karyś met een sublieme pass. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma passt de bal met de wreef. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... Tavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 5:0

67e minuut.
Isea heeft problemen om de bal te vangen. Isea passt de bal zonder na te denken. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 6:0

72e minuut.
Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lubrano kopt de bal weg. Karyś is nu in balbezit. Klungelig pakt Karyś de bal. Karyś schiet op doel. Tavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 7:0

76e minuut.
Trimarco geeft een lange en hoge pass. Mezzasalma kopt de bal weg. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Tavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 8:0

77e minuut.
Enríquez passt de bal met de wreef. Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 9:0

87e minuut.
Isea kan de bal niet met de borst controleren. Inguanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguanta passt de bal met de wreef. Karyś is nu in balbezit. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 10:0

89e minuut.
Sarubbi heeft problemen om de bal te vangen. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea begaat een overtreding. Isea krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lubrano passt de bal in één keer door. Karyś is nu in balbezit. Karyś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mezzasalma de bal. Mezzasalma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 26%, Punta Cana United Club 74%.
RANGERS Prato - Punta Cana United Club 11:0