Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Buenoia FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4815
Buenoia FC Parecis S.E
2x2 Tactiek Não tem escolha
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 39.3
matig Schieten zwak
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Conceição raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrada komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Mosquito met de inworp. Praça rent richting de bal. Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pepino speelt de bal door. Daar is Nem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nem met een sublieme pass. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Praça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrada is nu in balbezit. Gheorghiţă onderschept slim de pass. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap. Rochetti bokst de bal weg. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 0:1

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Praça zal de hoekschop nemen. Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada met een sublieme pass. Praça is nu in balbezit. Praça schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Mosquito speelt de bal door. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Andrada probeert naar een medespeler te passen. Rochetti probeert naar een medespeler te passen. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap. Furtado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buenoia FC - Parecis S.E 1:1

38e minuut.
Rabanete speelt de bal door. Roiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino verovert de bal door een tackle van achteren. Pepino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 2:1

41e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata passt de bal zonder na te denken. Magrão is nu in balbezit. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça schiet op doel. Furtado bokst de bal weg. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça schiet op doel. Furtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 50%, Parecis S.E 50%.
Buenoia FC - Parecis S.E 3:1

55e minuut.
Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kasum de bal. Andrada maakt een afschuwelijke overtreding. Andrada krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Andrada rent richting de bal. Andrada passt de bal in één keer door. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Rochetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 3:2

69e minuut.
Praça speelt de bal door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata verovert de bal door een tackle van achteren. Rattata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochetti met een sublieme pass. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 39%, Parecis S.E 61%.
Buenoia FC - Parecis S.E 3:2