Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Salvatore Balilla Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11090
Rizzo United Antoniana F.C.
FOK-D.VII Tactiek 4-3-3 alto
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 63
adequate Schieten outstanding
solid Passen very good
adequate Verdedigen formidable


13e minuut.
Vara speelt de bal door. Râpnu rent richting de bal. Râpnu passt de bal in één keer door. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cambiasi passt de bal zonder na te denken. Amaya is nu in balbezit. Amaya passt de bal in één keer door. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. Janiak onderschept slim de pass. Râpnu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Râpnu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Cicognini de bal. Cambiasi rent richting de bal. Cambiasi passt de bal in één keer door. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Štepka verovert de bal door een tackle van achteren. Štepka speelt de bal door. Cambiasi speelt de bal door. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Harant de bal onder controle te krijgen. Enciso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Râpnu kopt de bal weg. Harant is nu in balbezit. Harant passt de bal met de wreef. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu geeft een hoge lob. Harant rent richting de bal. Harant draait met de bal, schiet en ... Enciso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Antoniana F.C. 0:1

40e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambiasi met de inworp. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Díaz Barragán speelt de bal door. Cicognini heeft problemen om de bal te vangen. Cicognini speelt de bal door. Bociański rent richting de bal. Bociański haalt uit met een fantastische trap. Torrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 59%, Antoniana F.C. 41%.
Rizzo United - Antoniana F.C. 0:1

46e minuut.
Szymczycha komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen. Sarmiento komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sedflod geeft de bal voor. Buitenspel voor Janiak. Goede buitenspelval van de verdediging. Włodarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vara met een sublieme pass. Amaya is nu in balbezit. Memé bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vara speelt de bal door. Amaya is nu in balbezit. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz passt de bal met de wreef. Díaz Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Štepka met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Enciso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Szymczycha speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szymczycha heeft problemen om de bal te vangen. Szymczycha passt de bal in één keer door. Porras Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Vara met een sublieme pass. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Enciso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Štepka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymczycha heeft problemen om de bal te vangen. Szymczycha passt de bal met de wreef. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ... Enciso bokst de bal weg.

75e minuut.
Amaya passt de bal in één keer door. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz speelt de bal door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Enciso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porras Ruiz neemt de hoekschop. Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Enciso bokst de bal weg.

78e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento passt de bal met de wreef. Porras Ruiz geeft een lange en hoge pass. Amaya maakt een snoekduik en kopt de bal. Enciso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Antoniana F.C. 0:2

81e minuut.
Szymczycha kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Enciso bokst de bal weg.

84e minuut.
Hudap bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara onderschept slim de pass. Vara met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Nae probeert de bal aan de voet te houden. Enciso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymczycha neemt de hoekschop. Sarmiento maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sedflod de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szymczycha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarmiento maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Antoniana F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 85%, Antoniana F.C. 15%.
Rizzo United - Antoniana F.C. 0:3