Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. FRONTIERA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6443
F.C. FRONTIERA deportivo pitesti
barca Tactiek test
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
54.6 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei onderschept slim de pass. Amariei passt de bal met de wreef. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəşirli met de inworp. Czwonka rent richting de bal. Czwonka geeft een hoge lob. Amariei krijgt zijn hoofd ertegen. Vilter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csáky heeft problemen om de bal te vangen. Amariei is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:0

21e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş geeft de bal voor. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal. Vilter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 3:0

42e minuut.
Maćkowiak passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş speelt de bal door. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 44%, deportivo pitesti 56%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 3:0

53e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein draait met de bal, schiet en ... Dvéri bokst de bal weg.

60e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Włudarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Amariei rent richting de bal. Amariei schiet op doel. Vilter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Hagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hagiu geeft een lange en hoge pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... Vilter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 4:0

76e minuut.
Hagiu probeert de bal aan de voet te houden. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal in één keer door. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Korpalski de bal. Amariei rent richting de bal. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Amariei draait met de bal, schiet en ... Vilter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 49%, deportivo pitesti 51%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 5:0