Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion SVETKO MIJATOV
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5280
LSK odi dedi
MuGlup Tactiek 3 na 3
53% Balbezit 47%
12% Spel op eigen helft 88%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Mrkajić speelt de bal door. Baas kopt de bal weg. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Mihaljčić met een sublieme pass. Mrkajić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 1:0

4e minuut.
Baas speelt de bal door. Kompany probeert naar een medespeler te passen. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel draait met de bal, schiet en ... Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol passt de bal met de wreef. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 2:0

7e minuut.
Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baas passt de bal zonder na te denken. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Mrkajić met een harde bal richting middenveld. Pyyhtinen kopt de bal weg. Kompany probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Szafran is nu in balbezit. Szafran probeert naar een medespeler te passen. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 3:0

14e minuut.
Vlajić heeft problemen om de bal te vangen. Baas rent richting de bal. Baas speelt de bal door. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baas met de inworp. Kompany geeft een hoge lob. Nagel maakt een snoekduik en kopt de bal. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 4:0

17e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Kompany probeert naar een medespeler te passen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 5:0

18e minuut.
Radaljac speelt de bal door. Szafran rent richting de bal. Szafran geeft een hoge lob. Nagel is nu in balbezit. Nagel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Radaljac rent richting de bal. Kompany onderschept slim de pass. Kompany speelt de bal door. Nagel is nu in balbezit. Nagel schiet op doel. Mrkajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nagel rent richting de bal. Nagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 6:0

26e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Viscol onderschept slim de pass. Viscol passt de bal zonder na te denken. Kompany geeft een lange en hoge pass. Nagel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szafran rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viscol neemt de hoekschop. Nagel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vojvoda met een sublieme pass. Baas is nu in balbezit. Baas met een sublieme pass. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ... Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel passt de bal met de wreef. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Radaljac geeft een lange en hoge pass. Krych is nu in balbezit. Krych geeft een lange en hoge pass. Nagel is nu in balbezit. Nagel haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 7:0

36e minuut.
Kompany met een sublieme pass. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran passt de bal met de wreef. Nagel rent richting de bal. Nagel schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baas neemt de hoekschop. Nagel rent richting de bal. Nagel schiet op doel. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 8:0

39e minuut.
Mihaljčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaljčić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscol met een snelle inworp. Kompany geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz onderschept slim de pass. Kompany geeft een lange en hoge pass. Szafran springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kompany heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac is nu in balbezit. Baas probeert naar een medespeler te passen. Nagel rent richting de bal. Nagel draait met de bal, schiet en ... Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 9:0

43e minuut.
Inworp. Viscol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kompany geeft een hoge lob. Nagel rent richting de bal. Nagel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mrkajić trapt de bal weg. Viscol kopt de bal weg. Kompany probeert naar een medespeler te passen. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pyyhtinen kopt de bal weg. Baas is nu in balbezit. Baas passt de bal met de wreef. Nagel rent richting de bal. Nagel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 10:0

45e minuut.
Mrkajić probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kompany neemt de hoekschop. Nagel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 9%, odi dedi 91%.
LSK - odi dedi 11:0

50e minuut.
Eklemović passt de bal met de wreef. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol speelt de bal door. Nagel is nu in balbezit. Nagel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 12:0

51e minuut.
Nagel onderschept slim de pass. Nagel met een sublieme pass. Baas speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nagel heeft problemen om de bal te vangen. Mihaljčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihaljčić krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baas probeert naar een medespeler te passen. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 13:0

60e minuut.
Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran speelt de bal door. Nagel rent richting de bal. Nagel schiet op doel. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 14:0

60e minuut.
Szafran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velicu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Viscol speelt de bal door. Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel speelt de bal door. Velicu rent richting de bal. Velicu schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg.

65e minuut.
Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baas zal de hoekschop nemen. Nagel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kompany met een sublieme pass. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel draait met de bal, schiet en ... Velicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Velicu rent richting de bal. Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić geeft de bal voor. Viscol rent richting de bal. Viscol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baas kopt de bal weg. Mihaljčić speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vlajić kopt de bal weg. Kompany is nu in balbezit. Kompany passt de bal zonder na te denken. Velicu heeft problemen om de bal te vangen. Velicu haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 15:0

77e minuut.
Kompany rent richting de bal. Kompany geeft een lange en hoge pass. Radaljac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 16:0

80e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mihaljčić de bal. Nagel is nu in balbezit. Nagel haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nagel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 17:0

83e minuut.
Klungelig pakt Viscol de bal. Viscol met een sublieme pass. Nagel is nu in balbezit. Nagel draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 18:0

85e minuut.
Vlajić met een sublieme pass. Kompany met een sublieme pass. Nagel is nu in balbezit. Nagel schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 19:0

86e minuut.
Damjanac speelt de bal door. Radaljac rent richting de bal. Radaljac passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kompany geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nagel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - odi dedi 20:0

86e minuut.
Damjanac met een sublieme pass. Radaljac rent richting de bal. Radaljac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nagel de bal. Nagel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kompany is nu in balbezit. Kompany passt de bal in één keer door. Nagel heeft problemen om de bal te vangen. Nagel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 14%, odi dedi 86%.
LSK - odi dedi 20:0