Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8364
Masia-Cubana US Euville
5-1-2-1L-1 Tactiek 5 3 2 AG V3
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Laigle is nu in balbezit. Bigot onderschept slim de pass. Prodálek onderschept slim de pass. Prodálek geeft een lange en hoge pass. Nuic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lamia kopt de bal weg. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic verovert de bal door een tackle van achteren. Nuic draait met de bal, schiet en ... Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - US Euville 0:1

28e minuut.
Prodálek rent richting de bal. Prodálek passt de bal in één keer door. Budzynski met een sublieme pass. Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brown probeert naar een medespeler te passen. Chvástal speelt de bal door. Brard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brard geeft een lange en hoge pass. Rofes maakt een snoekduik en kopt de bal. Santos bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodálek rent richting de bal. Prodálek speelt de bal door. Nuic rent richting de bal. Nuic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - US Euville 0:2

41e minuut.
Esclusa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prodálek kopt de bal weg. Daar is Laigle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamia haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 58%, US Euville 42%.
Masia-Cubana - US Euville 0:2

55e minuut.
Esclusa onderschept slim de pass. Esclusa geeft een lange en hoge pass. Almeida kan de bal niet met de borst controleren. Prodálek rent richting de bal. Prodálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 48%, US Euville 52%.
Masia-Cubana - US Euville 0:2