Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SGLC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4901
SGLC BARCELONGA
5x Tactiek by aut wide 2.1
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
34.2 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Lavanderos kan de bal niet met de borst controleren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Cuello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - BARCELONGA 0:1

32e minuut.
Sirćo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stratil komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Alzamora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szafarz de bal. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. Cuello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - BARCELONGA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 68%, BARCELONGA 32%.
SGLC - BARCELONGA 0:2

46e minuut.
Olthof komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen. Malikov komt het veld opgelopen. Taïeb komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Schäfer geeft de bal voor. Olthof probeert de bal met de borst te controleren. Bacišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Olthof draait met de bal, schiet en ... Cuello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bacišin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Alzamora de bal. Giraldo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giraldo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alzamora raakt geblesseerd tijdens het duel. Moczulski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alzamora geeft een lange en hoge pass. Olthof springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - BARCELONGA 0:3

63e minuut.
Daron speelt de bal door. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora met een sublieme pass. Daar is Olthof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bacišin met een sublieme pass. Alzamora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacišin. Bacišin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora met een sublieme pass. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Olthof met een sublieme pass. Klungelig pakt Lavanderos de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Cuello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - BARCELONGA 0:4

76e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora speelt de bal door. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daron verovert de bal door een tackle van achteren. Daron geeft een hoge lob. Hermosilla heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lavanderos onderschept slim de pass. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz rent richting de bal. Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski rent richting de bal. Paal! Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - BARCELONGA 0:5

90e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Vera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moczulski raakt geblesseerd tijdens het duel. Daron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olthof rent richting de bal. Olthof draait met de bal, schiet en ... Cuello probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 82%, BARCELONGA 18%.
SGLC - BARCELONGA 0:5