Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Alverca Futebol Clube Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3384
Alverca Futebol Clube Poslední FC Batelov
nouze Tactiek ok
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 59.4
average Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen very good


4e minuut.
Buitenspel voor Drápela. Goede buitenspelval van de verdediging. Chalupa neemt vlug de vrije trap. Jarošík kopt de bal weg. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Fedonin probeert naar een medespeler te passen. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík speelt de bal door. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Balcar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Miano passt de bal in één keer door. Tuấn Ðức rent richting de bal. Tuấn Ðức probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sabatka geeft de bal voor. Fedonin kopt de bal weg. Klungelig pakt Dudáček de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sabatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarošík rent richting de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:1

17e minuut.
Dobroděj geeft de bal voor. Inworp. Fedonin met de inworp. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorchine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balcar trapt de bal weg van het doel. Daar is Kutil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Chalupa rent richting de bal. Chalupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Korvín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedonin geeft een lange en hoge pass. Jarošík maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcar bokst de bal weg. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Balcar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:2

21e minuut.
Chalupa rent richting de bal. Chalupa passt de bal zonder na te denken. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Kapitán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa geeft een hoge lob. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:3

33e minuut.
Miano passt de bal in één keer door. Fedonin rent richting de bal. Fedonin passt de bal zonder na te denken. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fedonin onderschept slim de pass. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarošík de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:4

40e minuut.
Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức geeft een lange en hoge pass. Kapitán is nu in balbezit. Jarošík onderschept slim de pass. Jarošík schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balcar trapt de bal weg van het doel. Miano kopt de bal weg. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:5

42e minuut.
Ciorchine speelt de bal door. Fedonin is nu in balbezit. Fedonin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kapitán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chalupa met een snelle inworp. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 84%, Poslední FC Batelov 16%.
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:6

49e minuut.
Tuấn Ðức speelt de bal door. Ciorchine rent richting de bal. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức haalt uit met een fantastische trap. Balcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:7

54e minuut.
Inworp. Sabatka met de inworp. Kapitán rent richting de bal. Jarošík onderschept slim de pass. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kekule bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei met een sublieme pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dudáček de bal. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tuấn Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ðức geeft een lange en hoge pass. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:8

61e minuut.
Kekule kan de bal niet met de borst controleren. Miano onderschept slim de pass. Miano geeft een lange en hoge pass. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:9

66e minuut.
Chalupa passt de bal zonder na te denken. Gubán speelt de bal door. Chalupa met een sublieme pass. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Dutka de bal. Drápela rent richting de bal. Kutil probeert de bal met de borst te controleren. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fedonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedonin met een sublieme pass. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:11

73e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Tuấn Ðức kopt de bal weg. Korvín speelt de bal door. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarošík rent richting de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:12

76e minuut.
Chalupa rent richting de bal. Chalupa passt de bal zonder na te denken. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. Balcar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:13

79e minuut.
Miano met een sublieme pass. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gubán is nu in balbezit. Balajti rent richting de bal. Balajti geeft de bal voor. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sabatka heeft problemen om de bal te vangen. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. Kapitán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedonin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 71%, Poslední FC Batelov 29%.
Alverca Futebol Clube - Poslední FC Batelov 0:14