Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aleudin Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3331
Aleudin Gasp_zena
Vittoria Tactiek 433
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 26
average Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


18e minuut.
Dainelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Miletto is nu in balbezit. Moeys verovert de bal door een tackle van achteren. Moeys haalt uit met een fantastische trap. Paepe bokst de bal weg.

38e minuut.
Miletto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moeys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellegatta rent richting de bal. Pellegatta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 43%, Gasp_zena 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aleudin - Gasp_zena 0:0

65e minuut.
Dainelli rent richting de bal. Moeys onderschept slim de pass. Moeys speelt de bal door. Pellegatta is nu in balbezit. Pellegatta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciniselli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciniselli probeert naar een medespeler te passen. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys schiet op doel. Paepe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Protti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarchi onderschept slim de pass. Trimarchi geeft een hoge lob. Miletto probeert naar een medespeler te passen. Moeys geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trimarchi passt de bal zonder na te denken. Moeys rent richting de bal. Moeys passt de bal met de wreef. Pellegatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegatta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 26%, Gasp_zena 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aleudin - Gasp_zena 0:0