Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stafford Aréna
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6190
Stafford S.C. Beateam FC
523 Tactiek Alfa1
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
45 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Gellei rent richting de bal. Gellei geeft een lange en hoge pass. Szatmári rent richting de bal. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hegyi geeft een lange en hoge pass. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dohn rent richting de bal. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 1:0

11e minuut.
Osvald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitelki met een sublieme pass. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Szöllősi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 2:0

15e minuut.
Osvald geeft de bal voor. Horák heeft problemen om de bal te vangen. Újfalusi rent richting de bal. Újfalusi geeft de bal voor. Ngilu springt en kopt de bal. Szöllősi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 3:0

16e minuut.
Davila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaisti komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ngilu passt de bal met de wreef. Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi passt de bal zonder na te denken. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Szöllősi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Furkó is nu in balbezit. Furkó schiet op doel. Ngilu controleert de bal met de borst. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 4:0

20e minuut.
Kasztel rent richting de bal. Ngilu is nu in balbezit. Mariscal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngilu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Vitelki rent richting de bal. Vitelki geeft de bal voor. Koulocheris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 5:0

31e minuut.
Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák speelt de bal door. Sommerlund rent richting de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda schiet op doel. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kőhalmi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Benke is nu in balbezit. Benke passt de bal zonder na te denken. Vitelki speelt de bal door. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kőhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi rent richting de bal. Kőhalmi onderschept slim de pass. Kőhalmi heeft problemen om de bal te vangen. Kőhalmi draait met de bal, schiet en ... Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 5:1

39e minuut.
Osvald is nu in balbezit. Osvald probeert naar een medespeler te passen. Kaisti met een sublieme pass. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 34%, Beateam FC 66%.
Stafford S.C. - Beateam FC 5:1

51e minuut.
Sommerlund passt de bal zonder na te denken. Mariscal geeft de bal voor. Pálfi rent richting de bal. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buitenspel voor Kőhalmi. Goede buitenspelval van de verdediging. Roche komt het veld opgelopen. Orsós komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pálfi rent richting de bal. Pálfi passt de bal zonder na te denken. Gonda is nu in balbezit. Gonda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 5:2

69e minuut.
Ngilu met een sublieme pass. Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi geeft de bal voor. Roche krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 6:2

71e minuut.
Szatmári is nu in balbezit. Roche verovert de bal door een tackle van achteren. Roche met een sublieme pass. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Roche kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitelki de bal. Vitelki speelt de bal door. Roche rent richting de bal. Roche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Titkos de bal. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi passt de bal in één keer door. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Orsós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mariscal onderschept slim de pass. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stafford S.C. - Beateam FC 6:3

83e minuut.
Pálfi kopt de bal weg. Hegyi heeft problemen om de bal te vangen. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi schiet op doel. Orsós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stafford S.C. 53%, Beateam FC 47%.
Stafford S.C. - Beateam FC 6:3